Foto op plexiglas, beste aanbieders

Een foto op plexiglas brengt de foto tot leven. Een foto op plexiglas (acrylglas) heeft een strakke heldere uitstraling en geeft een diepte-effect. Fot's kunnen direct op plexiglas worden gedrukt of eerst op papier en daarna achter een plexiglas plaat worden geplaatst. Hieronder de beste winkels om een foto op plexiglas af te laten drukken:

Gallery Color
Gallery Color plaatst de op kwalitatief hoogstaand fotopapier afgedrukte foto tussen een plexiglas plaat (voorzijde) en een digibond plaat (achterzijde). Bij de plexiglas plaat kun je kiezen voor een glanzende plaat of anti-reflex plexiglas. Bij de laatste wordt alle spiegeling uit de foto weggenomen. De prijzen voor een foto op plexiglas beginnen bij Gallery Color al bij 9 euro.

Big Freddy
Bij Big Freddy beginnen de prijzen voor foto's op plexiglas bij 11 euro. Je krijgt dan een foto van topkwaliteit op UV-gestabiliseerde plexiglaspanelen die in de loop der tijd niet geel worden. Big Freddy maakt gebruik van hoogglans plexiglas dat er voor zorgt dat de foto's op plexiglas heel mooi in een modern interieur passen.

Bij Big Freddy kun je kiezen voor UV Direct Druk waarbij de foto in spiegelbeeld rechtstreeks aan de achterzijde van een plexiglasplaat wordt gedrukt. Hierdoor worden de kleuren intensiever en onstaat er een diepte-effect. Je kunt ook kiezen voor fine-art waarbij de foto eerst op papier wordt gedrukt die daarna tussen een plaat plexiglas en een plaat digibond wordt geplaatst.

Foopla
Foola print de foto altijd direct op plexiglas (acrylglas). Je kunt de foto op 4mm dik plexiglas laten printen, maar ook op 8mm plexiglas. Dit geeft nog meer een diepte-effect. Ook hier worden de foto's standaard met UV-lak beschermd.

TicTac Photo
Bij TicTac Photo kun je je foto op plexiglas staand, liggend of vierkant laten printen. Ook maatwerk is mogelijk. Alle foto's worden eerst op papier geprint en daarna tussen twee platen gekleefd.

Fotogeschenk
Bij Fotogeschenk kiezen ze we dan weer voor direct op het plexiglas te printen.

Canvassite
Vanaf 28 euro print de Canassite je foto op plexiglas (ze noemen het daar acrylglas). Ook printen op aluminium, forex, hout en natuurlijk canvas is hier mogelijk. Scherpe prijzen, goede kwaliteit.

Thursday the 20th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2019
Copyright 2012

©