Foto op aluminium / dibond

Foto's op aluminium geven een prachtig resultaat. Niet voor niets exposeren kunstenaars en fotografen zo vaak hun foto's. Foto's op aluminium heb je in twee soorten. Op papier geprint en daarna op digibond (aluminium) geplaatst en gelamineerd, of direct geprint op RVS. De meeste aanbieders bieden beide mogelijkheden aan. Hieronder de beste aanbieders van een foto op aluminium (dibond).

Big Freddy
Al vanaf 9,99 euro kun je bij Big Freddy je mooiste foto's op aluminium (dibond) laten afdrukken. Dibond is een uiterst stabiele, in lagen opgebouwde plaat. Boven en onder is deze van aluminium en daartussen zit een harde, zwart gekleurde kunststoflaag.
De foto kan doormiddel van uv-techniek direct op het metaal worden geprint. Maar je kunt ook kiezen voor fine-art print. De foto wordt dan eerst op premium fotopapier geprint en daarna op dibond geplaatst en worden voorzien van een laminaat. Fotografen die de hoogste kwaliteit willen hanteren deze techniek vaak.

Gallery Color
Hier beginnen de prijzen bij 9 euro. Je kunt kiezen voor foto's op dibond met glans, zijdeglans of mat laminaat. Gallery Color print de foto eerst op hoogwaardig fotopapier en plaatst deze dan op aluminium.

PosterXXL
Bij PosterXXL kun je voor 9,99 euro al een foto direct op digibond laten printen. Ook is direct printen op geborsteld aluminium mogelijk en kun je een fineart druk op premium fotopapier laten printen dat op een alu-dibond plaat gelamineerd wordt waarna het oppervlak wordt beschermd door een laminaat. Dit kan glanzend of mat.

Foopla
Bij Foopla heb je de keuze tussen een foto op wit dibond of een foto op geborsteld RVS. In beide gevallen wordt de foto direct op het aluminium geprint. Wit digibond geeft heldere, intensieve kleuren. De foto op geborsteld RVS toont stoer, eigenzinnig en levendig.

Fotogeschenk
Ook bij Fotogeschenk kun je kiezen tussen een foto op wit digibond en een foto op geborsteld RVS. En ook Fotogeschenk print direct op het metaal.

Albelli
Foto's op digibond tegen scherpe prijzen. Altijd in mat uitgevoerd. Met de Albelli software is veel mogelijk. Zo kun je mooie collages maken en op aluminium laten afdrukken en zijn er veel effecten beschikbaar.

Canvassite
Vanaf 21 euro print de Canassite je foto op aluminium. Ook printen op acrylglas, forex, hout en natuurlijk canvas is hier mogelijk. Scherpe prijzen, goede kwaliteit.

Tuesday the 14th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2019
Copyright 2012

©