Beste online bouwmarkten

Doe-het-zelf gereedschap, bouwmaterialen en alles om te klussen is ook online te koop. Hieronder vind je de beste online bouwmarkten.

Karwei webshop
Alles voor het klussen en heel voor voor huis en tuin. Of je nu gereedschap, klusmateriaal, verlichting, raamdecoratie, meubelen, verf of iets heel anders zoekt. Het complete aanbod van Karwei is hier online te koop. Meer dan 30.000 artikelen! Gratis bezorging vanaf 40 euro.

Praxis webshop
De Praxis is de grootste en beste van de bekende bouwmarkten online. Hun online bouwmarkt bevat meer dan 60.000 artikelen, en daar komen dagelijks nieuwe artikelen bij. Alles is online te bestellen, en voor 20.00 uur besteld is de volgende dag al thuis afgeleverd. Bij pakketpost is dat bij bestellingen boven de 30 euro gratis.

Bol
Ook Bol.com kunnen we gerust tot de grootste bouwmarkten van Nederland rekenen. Deze online winkel biedt een enorme hoeveelheid producten voor het klussen. Uiteenlopend van gereedschap (handgereedschap, elektrisch gereedschap), tot verf, installatiemateriaal, electra, sanitair en veel meer. Boven de 20 euro gratis thuisbezorgd met mogelijkheid tot achteraf betalen.

VidaXL
VidaXL is een groot online warenhuis waar je veel kunt kopen wat je bij een bouwmarkt ook kunt kopen zoals gereedschap, elektra-benodigdheden, bouwmaterialen en veel meer. En dat alles met hoge kortingen, gratis verzenden. gratis retourneren en de mogelijkheid tot achteraf betalen.

Meer doe het zelf winkels? Zie ook:

Friday the 15th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2019
Copyright 2012

©