Tegels online kopen

Ook tegels koop je tegenwoordig voordelig online. Wandtegels, vloertegels, tegelstrips en andere soorten tegels kun je goedkoop online kopen bij onderstaande webwinkels:

Tegelconcurrent 
De Tegelcincurrent is een grote online aanbieder van goedkope tegels voor in de badkamer, keuken of andere ruimte. Ze hebben een groot assortiment met uitsluitend tegels van goede kwaliteit tegen extreem lage prijzen. Alle topmerken. Gratis monstertegel aanvragen is mogelijk.

Tegel en Sanitair Magazijn
Koop tegels van A-merken tegen lage groothandels-prijzen. Het Tegel en Sanitair Magazijn importeert zijn tegels zelf en kan ze daarom met hoge korting doorverkopen. De goedkoopste van Nederland. Gratis thuisbezorgd vanaf 150 euro.

Megadump
Prijsstunter op het gebied van badkamers, sanitair en tegels. Superlage prijzen. Prima kwaliteit. Heel veel keuze. Gratis bezorgd vanaf 150 euro.

Woontegelwinkel
Een andere grote en goedkope online aanbieder is de Woontegelwinkel. Hier vind je alle soorten vloertegels, wandtegels, tegelstroken en mozaiektegels. Alles wordt op afspraak thuisbezorgd. Boven de 500 euro is dat gratis.

Max4Home
Ook bij Max4Home kun je voor tegels terecht.

 

Tegelconcurrent

Saturday the 6th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2019
Copyright 2012

©