Meubels achteraf betalen

Hoofdcategorie: Koopadvies

Niet iedereen wil de meubels die hij of zij via internet koopt vooraf betalen. Gelukkig zijn er diverse grote aanbieders van meubels waarbij betaling per acceptgiro of Afterpay mogelijk is. Hieronder een overzicht.

Wehkamp
Wehkamp heeft in zijn afdeling Wonen & slapen honderden meubels in alle soorten op voorraad. Bedden, banken, tafels, kasten, ... alles in overvloed. De prijzen zijn laag en achteraf betalen kan zonder meerkosten. Achteraf betalen in termijnen is ook mogelijk maar hier zijn wel kosten aan verbonden. Boven de 20 euro is de verzending gratis.

Heine
Ook bij Heine zijn meubels in alle soorten en maten goedkoop te vinden. Zonder meerkosten kun je per acceptgiro betalen en ook kopen op afbetaling is mogelijk.

Otto
Otto verkoopt alle soorten meubels. Deze kun je achteraf betalen per acceptgiro maar je kunt ook in termijnen betalen.

Lil
Lil is een grote online meubelwinkel met gratis bezorging (vanaf 20 euro) en de mogelijkheid op via een Klarna factuur op rekening te kopen.

Furnea
Bij Furnea koop je mooie design meubels tegen heel aantrekkelijke prijzen. Met gratis thuisbezorging. Bovendien kun je op rekening kopen via Afterpay.

Stylemeubels
Mooie meubelen voor iedere ruimte in huis tegen scherpe prijzen. In Nederland en Belgie gratis thuisbezorgd. Met de mogelijkheid van achteraf betalen via Afterpay.

Leen Bakker
Leen Bakker staat voor voordelige meubels. Deze zijn allemaal online in hun webshop te vinden. Bij Leen Bakker kun je via Afterpay op rekening kopen.

Saturday the 16th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013
Copyright 2012

©