Meubels achteraf betalen

Niet iedereen wil de meubels die hij of zij via internet koopt vooraf betalen. Gelukkig zijn er diverse grote aanbieders van meubels waarbij betaling per acceptgiro of Afterpay mogelijk is. Hieronder een overzicht.

Wehkamp
Wehkamp heeft in zijn afdeling Wonen & slapen honderden meubels in alle soorten op voorraad. Bedden, banken, tafels, kasten, ... alles in overvloed. De prijzen zijn laag en achteraf betalen kan zonder meerkosten. Binnen 14 dagen na ontvangst van de meubels moet je het geld overmaken of via iDeal betalen. Achteraf betalen in termijnen is ook mogelijk maar hier zijn wel kosten aan verbonden. 

Heine
Ook bij Heine zijn meubels in alle soorten en maten goedkoop te vinden. Zonder meerkosten kun je per acceptgiro betalen en ook kopen op afbetaling is bij Heine mogelijk.

Bol Wonen
Enorme woonwinkel van Bol.com en partners met meer dan een half miljoen artikelen! Hieronder heel veel meubelen. Bij Bol mag je achteraf betalen, binnen 14 dagen na levering betalen via iDeal of bankoverschrijving.

FonQ
Nu kopen, over maximaal 14 dagen na ontvangst betalen met Afterpay.

Leen Bakker
Leen Bakker staat voor voordelige meubels. Deze zijn allemaal online in hun webshop te vinden. Bij Leen Bakker kun je via online op rekening kopen (Afterpay) met een betaaltermijn van 2 weken na ontvangst.

Otto
Otto verkoopt alle soorten meubels. Deze kun je achteraf betalen per acceptgiro maar je kunt ook in termijnen betalen.

VidaXL
Koop je meubels bij VidaXL en betaal pas na 2 weken met Afterpay.

Meubelpartner
Koop goedkoop meubels met een laagste prijsgarantie tot wel 2 weken. Betalen kan achteraf via Afterpay.

Stylemeubels
Mooie meubelen voor iedere ruimte in huis tegen scherpe prijzen. In Nederland en Belgie gratis thuisbezorgd. Met de mogelijkheid van achteraf betalen via Afterpay.

Praxis webshop
Het aanbod aan meubelen is bij Praxis niet heel groot, maar wel aantrekkelijk. Vooral qua prijs. Bovendien worden veel bestellingen gratis thuisbezorgd (hangt van het artikel af) en kun je achteraf betalen (Afterpay). 

MaxMeubels
Bij MaxMeubels krijg je tot 10 dagen na aflevering de tijd om via Billink te betalen.

Friday the 15th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2019
Copyright 2012

©