Meubels achteraf betalen

Niet iedereen wil de meubels die hij of zij via internet koopt vooraf betalen. Gelukkig zijn er diverse grote aanbieders van meubels waarbij betaling per acceptgiro of Afterpay mogelijk is. Hieronder een overzicht van winkels waar je meubels achteraf kunt betalen.

Het is natuurlijk niet dat de meubels wel geleverd worden maar niet achteraf worden betaald. Daarom vindt er voor het leveren van de meubelen eerst een controle op BKR registratie plaats. Mocht je een negatieve BKR registratie hebben, dan kunnen de meubels bij onderstaande winkels niet achteraf worden betaald. 

Wehkamp
Wehkamp heeft in zijn afdeling Wonen & slapen honderden meubels in alle soorten op voorraad. Bedden, banken, tafels, kasten, ... alles in overvloed. De prijzen van deze meubelen zijn laag en achteraf betalen van meubels kan zonder meerkosten. Binnen 14 dagen na ontvangst van de meubels moet je het geld overmaken of via iDeal betalen. Achteraf betalen in termijnen is ook mogelijk maar hier zijn wel kosten aan verbonden. En natuurlijk vindt er een BKR krediet check plaats.

Ikea
Als je bij Ikea online besteld hoef je pas na 14 dagen te betalen. Dit kopen bij Ikea op rekening loopt via Klarna factuur. Je koopt online, krijgt een factuur per mail en hoeft deze pas binnen 2 weken te betalen. 

Heine
Ook bij Heine zijn meubels in alle soorten en maten goedkoop te vinden. Zonder meerkosten kun je per acceptgiro betalen en ook kopen op afbetaling is bij Heine mogelijk na een BKR kredietcheck.

Bol Wonen
Enorme woonwinkel van Bol.com en partners met meer dan een half miljoen artikelen! Hieronder heel veel meubelen. Bij Bol mag je achteraf betalen, binnen 14 dagen na levering betalen via iDeal of bankoverschrijving.

FonQ
Nu je meubels en woonaccessoires kopen, en pas over maximaal 14 dagen na ontvangst betalen met een digitale acceptgiro van Afterpay.

Leen Bakker
Leen Bakker staat voor voordelige meubels. Deze zijn allemaal online in hun webshop te vinden. Bij Leen Bakker kun je online op rekening kopen (Afterpay) met een betaaltermijn van 2 weken na ontvangst. Natuurlijk wel na een BKR kredietcheck.

Otto
Otto verkoopt alle soorten meubels. Deze kun je achteraf betalen per acceptgiro maar je kunt ook in termijnen betalen.

VidaXL
Koop je meubels online bij VidaXL en betaal pas na 2 weken achteraf met Afterpay.

Meubelpartner
Koop goedkoop meubels op rekening met een laagste prijsgarantie tot wel 2 weken. Betalen kan bij Meubelpartner achteraf via Afterpay.

Stylemeubels
Stylemeubels verkoopt mooie meubelen voor iedere ruimte in huis tegen scherpe prijzen. In Nederland en Belgie gratis thuisbezorgd. Met de mogelijkheid van de meubels achteraf betalen via Afterpay.

Praxis webshop
Het aanbod aan meubelen is bij Praxis niet heel groot, maar wel aantrekkelijk. Vooral qua prijs. Bovendien worden veel bestellingen gratis thuisbezorgd (hangt van het artikel af) en kun je meubels en andere artikelen achteraf betalen (Afterpay). 

MaxMeubels
Bij MaxMeubels krijg je tot 10 dagen na aflevering de tijd om via Billink achteraf je meubels te betalen.

Wednesday the 5th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2019
Copyright 2012

©