Beste goedkope energieleveranciers

Hoofdcategorie: Koopadvies

Wisselen van energieleverancier is heel rendabel. Het kan vele honderden euro's per jaar schelen. Er zijn altijd goedkopere aanbieders, en vaak worden er hoge kortingen aan nieuwe klanten gegeven. en dan te bedenken dat de stroom en gas altijd precies hetzelfde is, voor welke energieleverancier je ook kiest. 

Goedkope energieleveranciers

Engie
Groene stroom tegen een lage prijs. Je sluit een contract af per maand, voor een jaar of voor 3 jaar. De ene keuze is nog voordeliger dan de andere. Engie wekt stroom op via zon, wind en water en je kunt aangeven welke groene stroom je kiest en waar deze opgewekt wordt.

Qurrent
Al drie jaar achtereen kiest De Consumentenbond voor Qurrent als de meest groene energie-aanbieder. Zowel Greenpeace als De Consumentenbond geeft Qurrent een 10 voor Duurzaamheid. Bovendien is hun groene stroom goedkoop. Qurrent heeft geen winstdoel en levert de energie tegen kostprijs.

United Consumers
United Consumers is niet zelf een energie-aanbieder maar bedingt namens zijn klanten interessante kortingen bij energiemaatschappijen. Kijk vooral eens wat hun actuele aanbod is, want deze kortingen kunnen flink oplopen.

GreenChoice
Kies voor groen, kies voor de beste energieleverancier volgens de Consumentenbond (november 2016). Met altijd scherpe tarieven. Je kunt zelf kiezen voor stroom uit wind of biomassa. Voor de prijs maakt het niet uit.

Pure Energie
Pure Energie levert pure energie, opgewekt met windmolens en zonnepanelen. Gebruik hun rekentool om snel en eenvoudig te zien hoeveel geld je bespaart door over te stappen op de 100% groene stroom van Pure Energie.

De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE)
De grootste zelfstandige aanbieder van energie in Nederland. NLE is een echte prijsvechter die naast stroom ook goedkope abonnementen voor internet en telefonie biedt.

Delta
Het van oorsprong Zeeuwse Delta is nu landelijk actief. En ze hebben een heel breed aanbod. Energie, maar ook water, gas, internet en telefonie. Kijk hier voor alle mogelijkheden en aantrekkelijke prijzen.

Essent
Één van de grootste en bekendste stroomaanbieders in Nederland. Essent biedt naast stroom ook gas. Deze ervaren speler in de energiemarkt is helemaal van deze tijd met altijd aantrekkelijke energie aanbiedingen.

NUON
Nog zo'n oude stroomgigant die de overstap naar de vrije energiemarkt prima gemaakt heeft. NUON levert stroom en gas tegen heel aantrekkelijke tarieven. NUON is de grootste opwekker van groene stroom in Nederland.

EnergieDirect
EnergieDirect is een prijsvechter op de energiemarkt. Gemiddeld besparen klanten meer dan 100 euro per jaar, alleen door over te stappen naar EnergieDirect. EnergieDirect is al meer dan 10 jaar een goedkope en betrouwbare energieleverancier. Kijk op de site wat je kunt besparen.

 

Oxxio
Bekende budget-aanbieder van groene stroom en gas. Supervoordelig en meestal een interessante cashback actie voor nieuwe klanten. Oxxio betrekt zijn groene stroom van windmolens.

 

Kringloop Energie
Kringloop Energie betrekt zijn stroom van restafval, maar ook van biomassa, zon en wind. Als afval niet meer gerecyled of hergebruikt kan worden is het voor het milieu heel goed om er elektriciteit meer op te wekken. Zo krijgt restafval een heel nuttige eindbestemming. Je bent dus heel goed bezig als klant van Kringloop Energie, en je betaalt ook nog eens een lage prijs voor je stroom.

 

 

 

Energieleveranciers vergelijken

Via onderstaande site(s) kun je snel en makkelijk de goedkoopste energieleveranciers vinden.

EasySwitch
Via EasySwitch vergelijk je binnen een minuut alle energieleveranciers. Het is alleen een kwestie van invullen van je postcode en van je (geschat) verbruik. Vervolgens krijg je een overzicht van alle prijzen in jouw situatie.

online adverteren www.m4n.nl

PrizeWize
PrizeWize is een andere goede prijsvergelijker voor energie. Geheel onafhankelijk en ze garanderen altijd de laagste prijs te kunnen vinden. Ze kunnen het oude contract voor je opzeggen. Wat PrizeWize exra aantrekkelijk maakt is dat energieleveranciers vaak extra kortingen aanbieden via de site. PrizeWize is door de ACM als beste getest.

Saturday the 16th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013
Copyright 2012

©