Beste haarden kopen

Hoofdcategorie: Koopadvies

Het plaatsen van een haard in huis wordt steeds eenvoudiger. Naast de traditionele open haarden en gashaarden komen er nu steeds meer haarden zoals gelhaarden, bio-ethanol haarden en elektrische haarden die helemaal geen rookkanaal nodig hebben. Hieronder de beste online aanbieders van haarden.

Bol sfeerhaarden
Circa 150 sfeerhaarden, zowel op bio-ethanol als elektrische sfeerhaarden. Bijzonder veel keuze en heel aantrekkelijke prijzen.

Fonq
De woonwinkel Fonq heeft een prachtige collectie sfeervolle haarden op zowel elektriceit als bio-ethanol.

5cc
5cc heeft een uitgebreid assortiment designhaarden en haardaccessoires. Deze haarden zijn echte blikvanger voor huis of tuin. Ze bieden onder andere (bio-ethanol) sfeerhaarden, haardschermen, houtbakken, houtkorven en openhaardsets aan.

Otto
Ook bij Otto kun je terecht voor elektrische haarden, bio-ethanolhaarden, gietkachels en haardaccessoires. Je kunt achteraf betalen per acceptgirokaart of in termijnen, of met iDeal betalen.

Design Tuinhaarden
Op zoek naar een haard voor in de tuin in plaats van in huis? Kijk dan op de Tuinhaardenwinkel. Hier vind je alle soorten tuinhaarden en vuurschalen. Ook voor gashaarden, terrasverwarming, accessoires. houtopslagen en tuinhaarden van staal en beton.

Morres Wonen
Bij Morres vind je een kleine maar leuke collectie sierhaarden. Met 5 jaar garantie en gratis thuisbezorgd.

 

Thursday the 14th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013
Copyright 2012

©