Beste verf online kopen

Hoofdcategorie: Koopadvies

Waar koop je de beste verf en andere benodigdheden en gereedschap voor de schilder? Hieronder een overzicht.

Online Verf
Koop hier goedkoop online professionele verf van de beste merken zoals Wijzonol, Rambo, Sikkens, Alabastine, Avis, Sigma, Rambo, Boonstoppel, CéPé en Farrow & Ball. Zo'n 45% goedkoper dan in de winkel! Met 24-uurs levering.

Bestel Verf
Bestel Verf is een online groothandel in verf en andere schilder-spullen waar je als particulier ook kunt bestellen. Professionele verf en gereedschap tegen lage groothandelprijzen.

Bol
Wist je dat Bol.com ook een enorme collectie verf en schilder-benodigdheden levert?  Muurverf, grondverf, lak, beitsm, kleurwas, menie, olieverf, spuitverf, structuurverf, leerverf en heel veel meer. Alles op het gebied van verf tegen heel mooie prijzen. Vanaf 20 euro gratis thuisbezorgd en de mogelijkheid tot achteraf betalen.

Natuurverf webshop
De Natuurverf webshop is al meer dan 10 jaar een betrouwbare leverancier van de beste merken natuurverf en andere producten op het gebied van duurzame woondecoratie. Ze hebben een ruim assortiment met unieke producten. Vaak met exclusieve verkooprechten in Nederland. Kijk hier voor "groene verf" en de prijs.

Bestel Verf

Formido
Ook via de website van de bekende bouwmarkt Formido kun je verf bestellen. Formido levert alle soorten verf (zoals lakken, beitsen, muurverf, plafondverf, voorstrijk en spuitverf) van de bekende A-merken als Flexa, Wijzonol, Histor, Rambo, Alabastine en Cetabever, maar ook van goedkopere merken en huismerken zoals De Parel / Verfijn, Tintra en Gold Circle. Het complete assortiment van al deze merken kun je bij Formido vinden.

Saturday the 16th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013
Copyright 2012

©