Beste boxspring kopen

Hoofdcategorie: Koopadvies

De boxspring is tegenwoordig met afstand het populairste soort bed. Boxsprings zijn dus op veel plekken te koop. Maar wat zijn de beste en goedkoopste winkels. Onze adviseurs zochten het uit.

Slaapkamerconcurrent
Boxsprings tegen stuntprijzen. In alle soorten en maten. Je hebt hier de keuze uit meer dan 3.700 boxsprings. Laagste prijs garantie. 3 jaar garantie. Gratis bezorgd.

totaalBED
Bij Totaalbed koop je tegen heel aantrekkelijke prijzen boxspring bedden van topkwaliteit. Met gratis bezorging!

Dekbed Discounter
De Dekbed Discounter verkoopt veel meer dan dekbedden alleen. Zo verkopen ze bijvoorbeeld ook boxspring bedden, en wel tegen superlage prijzen! Kijk vooral eens bij de Dekbed Discounter als je een boxspring wilt kopen.

Home24
Ruim 120 boxsprings, vaak met koring, en altijd gratis thuisbezorgd. Heb je een boxspring nodig? Kijk dan vooral eens bij Home24, het zusterbedrijf van Zalando dat met hoge kortingen alle soorten meubels en woonaccessoires verkoopt.

Wehkamp boxsprings
Ook bij Wehkamp vind je meer dan boxsprings tegen aantrekelijke prijzen. Met mogelijkheid tot achteraf betalen. Ook op afbetaling.  Geen verzendkosten.

Bol beddenwinkel
In de speciale Bol beddenwinkel biedt Bol.com samen met diverse speciaalzaken alle soorten bedden en matrassen aan. In het assortiment zijn meer dan 1.300 verschillende boxsprings te vinden! Zo'n aanbod vind je nergens anders. Bovendien worden de boxsprings (of boxspring combinaties zoals het officieel heet) gratis thuisbezorgd.

MaxBedden
Alles voor de slaapkamer. Veel bedden, ledikanten, matrassen, en ook boxsprings. Ook voor beddengoed kun je bij MaxBedden terecht. Hun assortiment boxspring bedden is niet erg groot, maar de boxsprings worden wel altijd met een heel hoge korting aangeboden.

Otto
Ook bij Otto vind je vele tientallen boxspring-combinaties. Lage prijzen en de mogelijkheid om achteraf per acceptgiro of in termijnen te betalen.

Lil Bedden & Slapen
Bij Lil kun je een mooi assortiment boxsprings vinden tegen scherpe prijzen. Met gratis bezorging en de mogelijkheid achteraf met Klarna Factuur te betalen.

Morres Wonen
Een kleine maar heel goede collectie boxprings. Kijk hoer voor een boxspring uit het duurdere segment. Met 5 jaar garantie en gratis thuisbezorgd.

 

Top 10 boxsprings

Hieronder vind je de 10 best verkochte boxspring combinaties van dit moment (bron: Bol.com). Klik op de boxspring voor meer informatie of gebruik het zoekveld om zelf een boxspring te vinden.

 

Saturday the 16th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013
Copyright 2012

©