Beste vloerkleden en tapijten kopen

Online een vloerkleed, karpet, tapijttegels of tapijt kopen. Het kan heel voordelig als je het maar bij de juiste online winkel doet.

Karpet24
Alle soorten vloerkleden en karpetten tegen een lage prijs. Hoogplog, laagpolig, modern, klassiek, maar ook vloerkleden voor de kinderkamer en heel fraaie design vloerkleden. Aantrekkelijke prijzen, gratis thuisbezorgd, 14 dagen retourrecht en als je dat wil kan je achteraf betalen.

Tapijtenstore
Tapijtenstore is een webshop met een breed assortiment aan vloerkleden, tapijten en kindervloerkleden. Zowel hoogpolige als laagpolige vloerkleden voor in iedere ruimte. Hier ontvang je altijd korting op je aankoop.

Bol vloerbekleding
Bij Bol.com zijn er meer dan 13.000 artikelen te koop op het gebied van vloerbekleding zoals vloerkleden, dierenvellen en onderkleden. Kijk vooral eens hier als je een vloerkleed nodig hebt want de keuze is enorm.

Otto
Otto heeft een enorme collectie vloerkleden. Voor alle kamers en in alle stijlen. Kijk hier vooral even als je een vloerkleed zoekt. Je kunt achteraf betalen.

Het Adres Webshop
Koop hier vloerkleden met interessante kortingen. Achteraf betalen mogelijk.

Magic Carpets
Magic Carpets levert de hoog gewaardeerde tapijttegels van Van Heugden direct vanuit de fabriek. Dat scheelt geld! Bovendien kun je gratis stalen aanvragen.

vloerkleden en karpetten

 

Saturday the 6th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2019
Copyright 2012

©