Beste sites om een huurwoning te vinden

Hoofdcategorie: Koopadvies

Als je een huuwwoning nodig hebt wil je geen jaren op een wachtlijst staan. Bij onderstaande sites kun je direct een huurhuis, appartement of kamer huren.

Huurstunt
Via Huurstunt vind je snel en eenvoudig een huurwoning. Zonder wachtlijsten of tussenpersonen, maar met direct contact met de verhuurder. Er zijn meer dan 10.000 huurwoningen, appartementen, kamers en studio's in heel Nederland op Huurstunt te vinden.

123wonen
Met vestigingen in heel Nederland heeft 123Wonen altijd een geschikte woning. Voor zowel tijdelijke huur als voor huur voor onbepaalde tijd. Voor kale huur, gemeubileerd huren of gestoffeerd huren. 123wonen heeft niet alleen veel huurwoningen op hun site staan, deze website blinkt ook uit door de vele zoekmogelijkheden. Op 123wonen kun je heel gericht en precies naar je ideale huurwoning zoeken.

Huurwoningbemiddeling
De naam zegt het al. Een site die huurders en verhuurders met elkaar in contact brengt. Dit doet Huurwoningbemiddeling (vanuit het oogpunt van de geinteresserde huurder) via een gratis e-mailservice waarbij je dagelijks een mail krijgt met de huurwoningen die aan jouw wensen voldoen.

Esteon
De grootste woningverhuur bemiddelaar in Nederland, Belgiƫ en Duitsland met bijna 100.000 verhuurders! Het grootste voordeel van Esteon is dat je als geinteresseerde huurder niet hoeft te zoeken. Je geeft op wat je wenst, en Esteon houdt je op de hoogte zodra er geschikte woonruimte beschikbaar komt.

Huurwoningen
Een goede martkplaats voor huurwoningen die vraag en aanbod koppelt. Hier vind je huurwoningen in het hele land die door verhuurders worden aangeboden. Vaak met directe beschikbaarheid. Het gaat om vele duizende woningen beschikbaar voor huur.

WoningZoek
Huur woningen in heel het land. Kijk op WoningZoek voor het aanbod.

Thursday the 23rd. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2018
Copyright 2012

©