Beste Zumba fitness dvd kopen

Hoofdcategorie: Koopadvies

Kan afvallen en je lichaam trainen leuk zijn? Ja, met Zumba wel. Zumba is een vorm van fitness die helemaal is gericht op het op een leuke manier fit en slank worden.

                      

Wat is Zumba?

Zumba komt uit de Colombiaans-Spaanse taal en staat voor lol hebben en snel bewegen. Zumba is bedacht door de Miami wonende Colombiaanse choreograaf en danser Alberto Perez (Beto).

Zumba is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dansen zoals de salsa, de samba, de merengue en de cumbia. Net zoals bij aerobics doe je bij Zumba fitnessoefeningen op muziek.

Zumba lessen kunnen op sportscholen en in danszalen gevolgd worden, maar populair zijn ook de dvd's waarmee je thuis de lessen kunt volgen.

 

Zumba op DVD

Je kunt de Zumba workouts van de meester zelf krijgen, want Drogisterijnet levert een DVD-pakket waarop Beto en zijn toptrainers met je trainen. Zo doe je de oefeningen op de juiste manier, en dat is belangrijk want als je op de juiste manier Zumba doet verbrand je wel tot wel 1.000 caloriën per uur.

Zumba + Gratis Zumba Upgradekit T.w.v. 50,- Euro Set

 

Op de DVD's taan diverse Zumba workouts: Zumba Basic, de Express workout en de Sculpt and Tone Workout. Tijdelijk worden er meer workouts gratis meegeleverd en de Zumba Toning Sticks zitten ook in het pakket.

Dit Zumba Workoutpakket is ook online te bestellen bij Fonq.

Meer Zumba op DVD

Een andere Zumba op DVD Workshops is te koop bij Kijkshop.

Leuk is ook Zumba Fitness voor de Xbox met Kinect Sensor, te koop bij Wehkamp en Bol.

 

Zumba fitness

 

Kortom zumba fitness kun je gewoon thuis doen. Wanneer jou het uitkomt, maar wel onder de meest deskundige leiding die er te krijgen is.

Wednesday the 17th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013
Copyright 2012

©