Beste strijkkralen kopen

Wie kent ze niet? Strijkkralen waarmee peuters,kleuters en oudere kinderen een prachtig kunstwerk kunnen maken. Even een strijkijzer er over, en het schilderij van strijkkralen kan zo aan de muur.

Strijkkralen kun je in een grote bak met strijkkralen kopen, maar er zijn ook speciale dozen met strijkkralen te koop voor het maken van bepaalde schilderijen en kunstwerken. Beide vind je bij de aanbiedingen van strijkkralen. Daar vind je meer dan 600 producten op het gebied van strijkkralen! Er is veel meer op het gebied van strijkkralen dan je waarschijnlijk zal denken. Kijk maar bij de aanbiedingen van strijkkralen.

 

Hama Strijkkralen

Strijkkralen zijn leuk creatief speelgoed. De enige echte originele strijkkralen worden geproduceerd door Hama. Deze fabrikant van strijkkralen was de eerste en heeft een enorm assortiment aan strijkkralen. In het bovenstaand overzicht met strijkkralen vind je heel veel pakketten met Hama strijkkralen.

 

Grondplaten voor strijkkralen

In het overzicht met aanbiedingen van stijkkralen vind je niet alleen de kralen zelf, maar ook grondplaten. Deze grondplaten zijn voorbeelden en patronen die de kinderen kunnen vullen met strijkkralen.

Er zijn grondplaten voor strijkkralen van dieren (bijvoorbeeld een beer, vlinder, hond of giraffe), huizen, prinsessen, auto's, harten,.. noem maar op. De grondplaten van Hama strijkkralen zijn erg goedkoop. Voor iets meer dan een euro heb je er al één. Spelen met strijkkralen is een goedkope hobby.

 

Strijkkralen voorbeelden

Naast grondplaten zijn er ook inspiratieboeken vol voorbeelden van werkstukken met strijkkralen. Strijkkraal fabrikant Hama heeft een hele serie inspiratieboekjes uitgebracht vol voorbeelden van creaties met strijkkralen. Deze boekjes vol patronen voor strijkkralen kosten een kleine vijf euro en zijn daarmee een leuk voordelig cadeau voor kinderen die graag met strijkkralen spelen.

 

Pakketten strijkkralen

We noemde ze al eerder. Hama levert ook complete bouwpakketten met strijkkralen. Zo'n bouwpakket bestaat uit enkele grondplaten, strijkkralen in de juiste kleuren, voorbeelden en strijkpapier. Zo kan je bijvoorbeeld met de Cars Strijkkralenset van Hama strijkkraal-schilderijen van meerdere personages uit Cars en andere flims maken.

Maar de kralen zijn ook los te koop. Hoewel.. los, de strijkkralen zitten met 15.000 in een basispot. Maar ook potten en zakjes met veel minder strijkkralen zijn te koop. Bijvoorbeeld met 1.000 in één kleur.

Alle Hama strijkkralen producten kun je bekijken en kopen bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van strijkkralen. Daar vind je ze allemaal met alle informatie en tegen de laagste prijs.

Zie ook:

 

Onderwerpen:
Beste strijkkralen kopen, voorbeelden, strijkkraal patronen, hama kralen, grondplaten.

Thursday the 9th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2019
Copyright 2012

©