Beste strijkkralen kopen

Wie kent ze niet? Strijkkralen waarmee peuters,kleuters en oudere kinderen een prachtig kunstwerk kunnen maken. Even een strijkijzer er over, en het schilderij van strijkkralen kan zo aan de muur.

 

Hama Strijkkralen

Strijkkralen zijn leuk creatief speelgoed. Deze strijkkralen worden geproduceerd door Hama. Deze fabrikant van strijkkralen heeft een enorm assortiment aan strijkkralen.

 

Grondplaten voor strijkkralen

Maar niet alleen aan de kralen zelf, ook aan grondplaten. Voorbeelden, patronen, die de kinderen kunnen vullen met strijkkralen. Er zijn grondplaten voor strijkkralen van dieren (bijvoorbeeld een beer, vlinder, hond of giraffe), huizen, prinsessen, auto's, harten,.. noem maar op. De grondplaten van Hama strijkkralen zijn erg goedkoop. Voor iets meer dan een euro heb je er al één.

 

Strijkkralen voorbeelden

Naast grondplaten zijn er ook inspiratieboeken vol voorbeelden. Hama heeft een hele serie inspiratieboekjes uitgebracht vol voorbeelden van creaties met strijkkralen. Deze boekjes vol patronen voor strijkkralen kosten een kleine vijf euro en zijn daarmee een leuk voordelig cadeau voor kinderen die graag met strijkkralen spelen.

 

Pakketten strijkkralen

Hama levert ook complete bouwpakketten met strijkkralen. Zo'n bouwpakket bestaat uit enkele grondplaten, strijkkralen in de juiste kleuren, voorbeelden en strijkpapier. Zo kan je bijvoorbeeld met de Cars Strijkkralenset van Hama strijkkraal-schilderijen van meerdere personages uit cars maken.

Maar de kralen zijn ook los te koop. Hoewel.. los, de strijkkralen zitten met 15.000 in een basispot. Maar ook potten en zakjes met veel minder strijkkralen zijn te koop. Bijvoorbeeld met 1.000 in één kleur.

Alle Hama strijkkralen producten kun je bekijken en kopen bij Koopknaller.

Thursday the 20th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2019
Copyright 2012

©