Beste radiografisch bestuurbare auto, boot of vliegtuig kopen

Hoofdcategorie: Koopadvies

Radiografisch bestuurbare voertuigen (ook wel RC voertuigen genoemd) zijn leuk speelgoed. Je hebt ze als RC helicopter en RC vliegtuig (hoewel deze steeds meer door drones vervangen worden), als RC auto en als RC boot. Hieronder vind je de beste winkels om een RC voertuig te kopen.

TopRC
DE specialist van Nederland in radiografisch bestuurbare auto's, vliegtuigen, helicopters, boten en andere RC voertuigen. Ook voor drones, RC onderdelen en toebehoren, bouwdozen en schaalmodellen. Voor 12:00 uur besteld is dezelfde dag nog thuisbezorgd!

Bol
Bol.com werkt samen met een groot aantal andere winkels met RC voertuigen en gezamenlijk bieden ze via de Bol website meer dan 500 verschillende RC voertuigen aan!

RC Helicopter shop
Een enorm assortiment RC helicopters, drones en quadcopters. Alle goede merken, scherpe prijzen en supersnelle levering.

Conrad
Je zou het misschien niet verwachten maar ook Conrad levert heel veel RC voertuigen met elektro, nitro en benzinemotoren. Readt to Run of als bouwpakket. Gratis thuibezorgd vanaf 30 euro.

Wehkamp RC auto's en voertuigen
Bij Wehkamp kun je terecht voor eenvoudige van afstand bestuurbare auto's en boten. Het betreft speelgoed RC voertuigen tegen een lage prijs.

Thursday the 14th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013
Copyright 2012

©