Beste loopfiets kopen

Loopfietsen kun je kopen via de beste speelgoedwinkels waarvan je links op deze pagina een overzicht vindt. Maar ook de meeste winkels uit het overzicht met beste online fietsenwinkels bieden goede loopfietsen aan.

Daarnaast willen we onderstaande winkel met loopfietsen nog onder de aandacht brengen. 

Bol loopfietsen
Een overzicht van de honderden loopfietsen die Bol.com levert. Keuze uit alle goede merken. Gratis thuisbezorgd (vanaf 20 euro) en met de mogelijkheid om achteraf te betalen. Je vindt hier meer dan 700 loopfietsen!

 

Loopfiets top 10

Hieronder vind je de 10 meest populaire van al deze loopfietsen. Je kunt nog verder voorbladeren.

Over loopfietsen

Loopfietsen zijn populair. Zowel onder kinderen als hun ouders. Want het is prachtig om een peuter op een loopfiets of in een loopauto rond te zien karren.

Met een loopfiets kunnen de kleintjes net zoals hun grotere broertje of zusje "echt" fietsen. Tenminste, zo voelt het voor de peuters.

 

Loopfietsen, loopauto's, loopmotoren

Loopfietsen heb je in alle soorten. Er zijn houten loopfietsen, aluminium loopfietjesjes en fietsjes van kunststof. Deze kunnen alle vormen hebben. Je hebt de traditionel loopfietsen, in feite een driewieler zonder trappers, maar ook heel bijzonder vormgegeven loopfietsen. Zo zijn er loopmotoren en loopauto's in de vorm van een racewagen, een brandweerauto of een politiewagen.

Je kunt er een keuze maken uit houten loopfietsen, metalen en aluminium loopfietsen en een collectie bijzondere loopauto's en loopfietsen. De laatste categorie zal veel ouders en kinderen aanspreken. Je vind hier stoere loopauto's zoals een formule 1 loopauto, een politieauto en een brandweer loopauto.

Speciaal voor meisjes zijn er roze "prinsessenfietsjes" maar bijvoorbeeld ook een Hello Kitty loopfiets en een Minnie Mouse loopauto. Voor iedere peuter is er wel een geschikte loopfiets of loopauto te vinden. 

Friday the 28th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2019
Copyright 2012

©