Beste educatieve speelgoed voor de jonge onderzoeker kopen

Kijk maar eens bij de beste online speelgoedwinkels aan de linkerkan van dit artikel. Je verbaast je daar over de enorme hoeveelheid leerzaam speelgoed, en het is ook opvallend hoe leuk dit educatieve speelgoed vaak is. Wij kijken hier naar enkele series educatief speelgoed waarbij het ondervinden via proefjes centraal staat.

Basic Science 
Zo zijn er Basic Science pakketten. Deze educatieve pakketten bevatten alles om proefjes te doen met energie, geluid, luchtdruk, warmte en magnetisme. Jonge onderzoekers kunnen door middel van de proefjes zelf van alles ontdekken. Een meegeleverd boekje geeft alle interessante achtergrond informatie.

Science Milieu 
Science milieu is een vergelijkbare serie van dezelfde uitgever. Alleen staan bij dit educatieve speelgoed "groene"onderwerpen centraal. Luchtvervuiling, bodemkwaliteit, zure regen en klimaatverandering zijn de onderwerpen die hier bij de proefjes behandeld worden.

Science Eco 
Science Eco behandelt complete eco-systemen. De jonge onderzoekers gaan met dit educatieve speelgoed aan de slag met proefjes die ze leren hoe ecosystemen werken en hoe deze zijn ontstaan. De oceaan, het regenwoud, het poolgebied en de woestijn hebben elk hun eigen doos met leerzame proefjes.

Science Chemie
De serie Science Chemie is educatief speelgoed dat via leuke scheikundige proefjes inzage geeft in de werking van chemische processen. Er kan geexperimenteerd worden met zuren en basen, met kleuren, en met elektrochemie. Ook is er een pakket proefjes dat kinderen alles vertelt over moleculen.

Smart Boxes
Bouw je eigen vulkaan, maak je eigen kristallen, experimenteer met lucht, verken de mogelijkheden van veerkracht. door te doen leer je, en doen die je met de Smart Boxes, educatief speelgoed dat complexe onderwerpen via leuke proefjes inzichtelijk maakt. Zo leert een kind hoe het weer werkt, hoe een vukaan ontstaat, en nog veel meer.

Discovery tanks 
Ontdek de wereld van de mechanica, van de optica. Leer hoe magneten werken. Weer een leuke serie educatief speelgoed die heel veel duidelijk maakt door te spelen.

Kijk hiernaast bij de beste online speelgoedwinkels voor dit leuke educatieve speelgoed.

Thursday the 20th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2019
Copyright 2012

©