Beste Baby Born speelgoed kopen

Speelgoedwinkels liggen vol met poppen. Probeer daartussen maar eens op te vallen. Speelgoedfabrikant Sapf Creation is dat gelukt met de Baby Born poppen. Jaren geleden kwamen deze op de markt, als een ultieme plaspop.

Een levensechte pop

De Baby Born is meer dan andere poppen een echte baby. Een Baby Born kan eten, drinken, huilen en plassen. Op zich niet zo bijzonder. Maar er zijn allemaal leuke Baby Born acccessoires te koop. Zoals "echte" luiers en een magisch Baby Born potje dat muziek maakt.

      

 

De laatste jaren zijn er heel wat Baby Born accessoires bijgekomen. Accessoires zoals een kinderzitje voor op de fiets en voor in de auto die de Baby Born nog meer een echte baby maken, maar ook een Baby Born ambulance en een Baby Born scooter. Badderen hoeft de Baby Born tegenwoordig niet meer in een baby badje, het kan ook in een heus Baby Born bubbelbad.

En dit is maar een greep uit de  leuke en abstracte Baby Born accessoires, kledingstukken en speelgoed.

 

Mini Baby Born

Fabrikant Sapf Creation is recent gestart met een hele nieuwe reeks Baby Born Poppen. Deze kleinere poppen heten heel toepasselijk Mini Baby Born. Bekijk ze maar eens in de video.

 

 

 

Goedkoop Baby Born kopen

Baby Born poppen en accesoires kun je online heel voordelig kopen bij Koopknaller en De Grote Speelgoedwinkel.

 Tuesday the 14th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2019
Copyright 2012

©