Beste Schilderen op nummer dozen kopen

Schilderen op nummer is een manier van schilderen waarmee ook iemand zonder ervaring in de schilderkunst toch een mooi schilderij kan maken.

Kinderen zijn dol op Schilderen op nummer, maar er zijn ook veel volwassenen aan verslingerd.

Schilderen op nummer, Ravensburger, »Eenhoorn maneschijn«

Schilderen op nummer

Op een wit doek is het schilderij al dun voorgetekend maar verborgen in een raster met vakjes die een nummer hebben. Het nummer correspondeert met een kleur. Door het vakje in deze kleur te verven ontstaat er vakje voor vakje een echt schilderij.

Wie bij schilderen op nummer de vakjes netjes schildert krijgt een schilderij dat bijna niet van echt te onderscheiden is.

Een pakket Schilderen op nummer bestaat uit alle benodigdheden. Het doek natuurlijk, maar ook verf in de juiste kleuren en een penseel.

Er zijn meerdere fabrikanten van Schilderen op nummer. Ravensburger is de grootste, maar ook SES Creative en Bruynzeel leveren mooie pakketten.

 

Schilderen op nummer, Hello Kitty

Online Schilderen op nummer kopen

De grootste online aanbieden van Schilderen op nummer is Bol. Deze grote internetwinkel levert zo´n honderd pakketten Schilderen op nummer voor kinderen en volwassenen. De dozen van Ravensburger en SES, maar ook van Mega Mindy en Hello Kitty.

Ook De Grote Speelgoedwinkel levert Schilderen op nummer pakketten.

Friday the 28th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2019
Copyright 2012

©