Beste legpuzzels kopen

Legpuzzels. Ze zijn leuk voor jong en oud. Van puzzelblokken voor de allerkleinsten tot legpuzzels met duizenden stukjes voor hun ouders en grootouders. Onze adviseurs gingen op zoek naar de beste online winkels waar je legpuzzels voor kinderen en volwassenen kunt kopen.

Legpuzzels voor groot en klein

Meer dan 100 puzzels vind je bij de speelgoedwinkel van Koopknaller. Niet alleen legpuzzels met 40, 50, 550, 1000, 2000 en 3000 stukjes maar ook blokkenpuzzels voor peuters, houten puzzels en 3D puzzels.

Bij 3D puzzels ga je ook de hoogte in. Deze puzzels kun je zien als een kruising tussen een legpuzzel en een bouwpakket. Verwar ze niet met 3D Magic Puzzels. Dat zijn vlakke legpuzzels waarin een 3D effect verwerkt zit. In feite dus gewone puzzels, maar deze legpuzzels zien er wel heel mooi uit als ze af zijn.

 

Wasgij en andere puzzels

Ook Wehkamp heeft enkele tientallen leuke legpuzzels in zijn assortiment. Voor de echte die hard puzzelaar hebben ze zelfs een legpuzzel van Ravensburger met 9000 stukjes.

Wehkamp levert ook de bekende Wasgij puzzels. Dit zijn grappige legpuzzels van Jumbo waarbij je het voorbeeld uit een andere hoek ziet dan de afbeelding op de puzzel zelf.

En zo heeft Wehkamp nog meer leuke puzzels van Jumbo en Ravensburger in zijn assortiment.

Meer legpuzzels

Andere aanbieders van leuke legpuzzels zijn De Grote Speelgoedwinkel en Speelgoed Postorder.

Friday the 28th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2019
Copyright 2012

©