Beste Jean Paul Gaultier parfum kopen

Hoofdcategorie: Koopadvies

Jean Paul Gaultier is modeontwerper, maar bij het grote publiek is hij vooral bekend om zijn parfums.

Gaultier Classique Woman

Gaultier Classique Woman is met zijn warme sensueel verfijnde geur een begrip. Gaultier Classique behoort tot de 10 best verkochte parfums. Dit parfum heeft een moderne oosterse bloemengeur dat afkomstig is van orchidee, vanille, iris, amber en anijs.

 

Gaultier Ma Dame

Voor dames met lef is er Gaultier Ma Dame. Dit vrouwelijke parfum ontleent zijn geur uit ingredi├źnten als roos, sinaasappel, muskus en cederhout. Het resultaat is een frisse verse bloemengeur.

Deze parfums worden voordelig aangeboden bij de online parfumwinkels die je links van dit artikel vindt.

 

Gaultier Le Male

Dat geldt ook voor de eau de toilette die Jean Paul Gaultier heeft ontwikkeld. Jean paul Gaultier Le Male is een sensuele geur die veel mannen (maar ook vrouwen) bekoort. Naast eau de toilette is Jean Paul Gaultier Le male ook als deodorant, showergel em aftershave verkrijgbaar.

 

Over Jean Paul Gaultier

Jean Paul Gaultier (geboren in Frankrijk 1952) is een Frans modeontwerper die in het verleden ook naam maakte als televisiepresentator. Op zijn 18e ging Jean Paul Gaultier werken als assistent van modeontwerper Pierre Cardin. Een opleiding als modeontwerper had Jean Paul Gaultier niet, maar met opgestuurde modeontwerpen maakte hij indruk op Cardin.

Monday the 18th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013
Copyright 2012

©