Online boodschappen kopen (supermarkten)

Hoofdcategorie: Koopadvies

24 uur per dag, 7 dagen per week boodschappen bestellen. Dat kan tegenwoordig via onderstaande sites.

PLUS online
De PLUS supermarkt heeft een grote online supermarkt waar je hun artikelen (16.000 producten!) online kunt bezorgen. Deze kun je laten thuisbezorgen (bij een bestelwaarde vanaf 25 euro) of ophalen bij circa 250 PLUS supermarkten (geen minimum bestelwaarde).

Coop
Bestel online je boodschappen bij Coop. Snel en makkelijk. Laat ze bezorgen of haal ze zelf op bij de ruim 100 aangesloten supermarkten. Het volledige Coop assortiment is online te koop.

Spar
Spar bezorgt de boodschappen in 94% van Nederland thuis. Bestel je boodschappen online en de lokale Spar bezorgt ze thuis. Voor 10:00 uur besteld is al voor 16:00 uur in de keuken afgeleverd. Er is geen minimum bestelbedrag, maar boven de 50 euro is de bezorging gratis.

Real Dutch Food
Real Dutch Food is een online supermarkt die zich met alleen Hollandse producten richt op Nederlanders in het buitenland. Ze leveren echter ook in Nederland en Belgiƫ en de bezorgkosten zijn dusdanig laag dat het ook als Nederlander de moeite loont daar je boodschappen online te doen. Het assortiment is groot, 3200 artikelen, maar bevat geen bederfelijke waar en alleen Nederlandse producten.

Vlees Thuisbezorgd
Ontvang vlees van horeca-kwaliteit gekoeld thuis. Gratis bezorgd vanaf 50 euro of op te halen bij 2800 afhaalpunten. Met exclusieve vleessoorten. 24 uurs levering in heel Nederland.

Nature's Pride
Ook voor groene en fruit is er een online specialist. Nature's Pride verkoopt vooral exotische groenten, fruit en kruiden.

QRtoko
Haal de smaak van Aziƫ in huis, met QRtoko, de grootste online toko. Een Aziatische supermarkt met duizenden producten. Voor 16:00 uur besteld, de volgende dag in huis. Gratis bezorging vanaf 50 euro.

Koffievergelijk
Voor de echte koffieliefhebber. Alle soorten koffie in de vorm van koffiebonen, koffiepads en gemalen koffie. Ook voor thee kun je op Koffievergelijk terecht.

Hapjes aan Huis
Natuurlijk kun je ook alles kant en klaar laten afleveren. Hapjes aan Huis is een cateraar die hapjes, lunches, bbq-pakketten maar ook complete buffetten thuis aflevert. Dagvers uit 65 keukens verspreid over het hele land.

 

Tuesday the 16th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013
Copyright 2012

©