Beste reisverzekeringen

Als je op reis gaat naar het buitenland (bijvoorbeeld op vakantie of een zakenreis) is het verstandig om een reisverzekering af te sluiten. Met een reisverzekering verzeker je jezelf tegen medische kosten, schade, verlies van bagage, aansprakelijkheid, kosten door invaliditeit, annulering en veel meer. Je kunt daarbij kiezen voor een doorlopende reisverzekering of een reisverzekering voor de periode dat je in het buitenland bent.

Onderstaande verzekeraars bieden de beste reisverzekeringen aan:

Inshared
Inshared biedt goede maar heel goedkope reisverzekeringen. Doe hier vooral een prijsopvraag!
Medische kosten, een annuleringsverzekering, ongevalverzekering, overlijdingsverzekering en rechtshulp zijn allemaal optioneel zodat je zelf kunt kiezen wat je verzekerd en zo heel veel geld kunt besparen.

OHRA
Al vanaf 0,75 euro per week kun je je bij OHRA verzekeren voor je reizen en vakanties. Hulpverlening, aansprakelijkheid, bagage en wintersport zijn allemaal standaaard verzekerd. Daarnaast zijn er veel aanvullende reisverzekeringen af te sluiten. Dit maakt de reisverzekering van OHRA bijzonder interessant.

Tasman Verzekeringen
Tasman is een echte specialist in reisverzekeringen. Dat betekent dat ze niet alleen gericht zijn op vakantiegangers en zakenmensen, maar ook speciale reisverzekeringen aanbieden voor mensen die langer naar het buitenland gaan zoals studenten, stagaires, au-pairs, werknemers, backpackers e.d.

Delta Lloyd
Delta Lloyd biedt een reisverzekering met een prima dekking. Standaard ben je ook verzekerd op wintersport en tijdens het duiken. Daarnaast zijn er diverse aanvullende verzekeringen zodat je alleen betaalt voor de dekking die je nodig hebt.

Wednesday the 21st. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2018
Copyright 2012

©