Beste vintage kleding kopen

Hoofdcategorie: Koopadvies

Vintage kleding is steeds populairder aan het worden. Er zijn dan ook enkele grote online winkels die helemaal gespecialiseerd zijn in vintage kleding. Het gaat daarbij om nieuwe (ongebruikte) kleding, schoenen en accessoires in de stijl van tientallen jaren geleden. Hieronder vind je de beste winkels met deze vintage mode:

Succubus
Online boutique voor vintage kleding en retro kleding, schoenen en accessoires. Voor dames, maar ook voor heren, jongens en meisjes. In kleine én grote maten (tot maat 58). Met heel veel topmerken. Alles wordt gratis uit voorraad bezorgd.

Pinup Vintage
Meer dan 2.500 vintage mode-producten voor dames, heren en kinderen. Je vind hier de vintage mode van veel bekende vintage merken. Complete outfits maar ook losse kledingstukken, schoenen en accessoires. Altijd gratis verzending naar o.a. Nederland, België en Duitsland.

I Love Vintage
Een grote collectie nieuwe vintage kleding voor dames die is geïnspireerd op jaren 20 t/m de jaren 70. Jurken, rokken, jassen, truien, vesten, broeken en andere kleding, maar ook vintage laarzen, schoenen, tassen, lingerie, badkleding en accessoires.

Pinup Vintage - Retro Fashion

Thursday the 14th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013
Copyright 2012

©