Beste sites om stickers te bestellen

Hoofdcategorie: Koopadvies

Maak peroonlijke stickers en laat deze professioneel voor je afdrukken. Hier de beste sites waar je persoonlijk gemaakte stickers kan laten maken.

Stickerland
Stickerland maakt alle soorten stickers. Gewone stickers, maar ook laptopcovers, muurstickers, tegelstickers, raamstickers, kentekenplaatstickers en veel meer. Met goede software om zelf stickers te ontwerpen. Vanaf 20 euro wordt alles gratis bezorgd. Het is mogelijk om achteraf via een factuur te betalen.

Stickermaster
Een voordelig online adres voor alle soorten stickers waaronder stickers voor auto's, fietsen, boten en motoren, stickers voor smartphones en laptops, plakletters, toetsenbordstickers, deurstickers, tegelstickers, brievenbusstickers en veel meer.

Fotosticker
Fotosticker is EEN specialist in het afdrukken van foto’s op hoogwaardige stickervellen in vele tientallen formaten. De stickers zijn gelamineerd en hierdoor duurzaam. Geschikt voor gebruik buiten en binnen. Veel gebruikt voor auto's, caravans, campers, maar ook op deuren, ramen etc.

Dr Sticker
Wil je stickers voor promotiedoeleinden. Dan kun je deze hier zelf ontwerpen en professioneel laten afdrukken. Via de gebruiksvriendelijke ontwerptool is dat een fluitje van een cent.

Online Sticker
Via Online Sticker kun je stickers of naambordjes ontwerpen en laten printen. Je kiest zelf de kleur, lettertype en formaat van je creatie, en maakt zo stickers voor interieur, muur, boot, auto, scooter enz.

PosterXXL
Wil je één of meerdere stickers laten afdrukken met een eigen foto. Bijvoorbeeld voor op je laptop, voor boven het keukenblad of voor een andere toepassing in of rond het huis, kijk dan vooral eens bij PosterXXl. Hier vind je stickers / kleeffolie met een eigen foto voor heel lage prijzen. OOk voor muurstickers kun je bij PosterXXL terecht.

Beste winkels kantoorartikelen
Ben je op zoek naar stickers en etiketten voor kantoor? Kijk dan links op deze pagina naar de beste winkels met kantoorartikelen. Stickers en etiketten voor je printer vind je daar in alle soorten en maten.

Monday the 18th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013
Copyright 2012

©