123fietsen

Hoofdcategorie: Koopadvies

De online fietswinkel 123Fietsen is onder verschillende namen met gespecialiseerde webshops actief. In al deze winkels worden fietsen van goede merken met hoge kortingen aangeboden. Dit zijn de webshops van 123Fietsen:

123damesfietsen
Voor alle soorten damesfietsen. Stadsfietsen, maar ook moederfietsen, transportfietsen, vouwfietsen en omafietsen. O.a. de merken Giant, Sparta, Cortina, Pointer, Create en Puch.

123herenfietsen
In deze shop kun je terecht voor alle herenfietsen (mits niet elektrisch). Bijvoorbeeld stadsfietsen, opafietsen, transportfietsen, maar ook vouwfietsen en transportfietsen.

123elektrischefietsen
De elektrische fietsen hebben hun eigen webshop bij 123fietsen. Hier vind je elektrische fietsen van o.a. Sparta, Giant, Cortina en Puch voor zowel dames als heren.

123kinderfietsen
Ook de kinderfietsen worden apart van de rest gehouden bij 123fietsen. Kijk hier voor fietsen voor jongens of meisjes van een hele reeks goede merken.

123sportfietsen
Met sportfietsen worden hier racefietsen, mountainbikes en BMX'en bedoeld, maar ook recreatieve toerfietsen en crosshybrides. Deze zijn van goede merken als Giant, Ghost en Gitane.

 

Tuesday the 25th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2018
Copyright 2012

©