Fietsvakanties, de beste aanbieders

Een fietsvakantie is een leuke actieve vakantie waarbij je heel veel van een land of regio ziet. Er zijn fietsvakanties op vele niveaus (ook voor ongetrainde fietsers). Voor transport van bagage wordt vaak gezorgd zodat je geen bagage op de fiets hoeft mee te nemen. Dit zijn de beste aanbieders van fietsvakanties:

Fiets-Fun
Fiets-Fun organiseert fietsvakanties voor jong en oud. Het zijn trektochten waarbij je van camping naar camping fietst. Je overnacht in een compleet ingerichte tent die al klaar staat als je arriveert. Het transport van de bagage van de ene naar de andere camping wordt verzorgd. Je hoeft dus geen bagage mee te nemen op de fiets. In het voorjaar zijn er ook fietsvakanties waarbij je in hotels overnacht. 
Je kunt gebruik maken van een eigen fiets of een leenfiets. Je start en eindigt op dezelfde camping, wat handig is als je met eigen vervoer komt. Fiets-Fun organiseert fietsvakanties in Nederland, België, Denemarken, Duitsland, Spanje, Frankrijk, Griekenland en Italië, maar ook in Suriname en Indonesië.

De Jong Intra fietsvakanties
De Jong Intra is een grote aanbieder van fietsvakanties. Ze hebben meer dan 80 fietsvakanties in het assortiment, individueel en in groepen, fietsrondreizen en fietsvakanties vanuit 1 hotel. De Jong Intra biedt vakanties in heel Europa aan. Vervoer naar de locatie kan per buis, vliegtuig of met eigen vervoer. Fietsen kun je huren, of je kan je eigen fiets meenemen.

Aktiva Tours
Aktiva Tours is een reisaanbieder gespecialiseerd in actieve vakanties. Fietsvakanties nemen de belangrijkste plaats in binnen hun reisaanbod. Aktiva Tours biedt naast individuele fietsvakanties en groepsreizen ook speciale fietsvakanties voor singles aan. Je fietst ook hier van camping naar camping of van hotel naar hotel waarbij de bagage voor je wordt vervoerd. Ook zijn er fietsvakanties met één hotel of camping als uitgangspunt. Aktiva Tours biedt actieve vakanties in vrijwel ieder Europees land.

Kras fietsvakanties
Kras heeft meer dan 130 fietsvakantie in de aanbieding tegen scherpe prijzen. Fietsvakanties in heel Europa, individueel of met een groep. Je overnacht in hotels en voor het transport van bagage van het ene naar het andere hotel wordt ook bij Kras gezorgd.

Baja Bikes
Baja Bikes biedt heel speciale fietstrips. Samen met een (Nederlandse) gids verken je per fiets een mooie stad. Bijvoorbeeld Brugge, Keulen, Londen, Barcelona, Madrid, Rome, Berlijn, Parijs, Florence, Praag of Wenen, maar ook New York, Melbourne, Kaapstad, Rio de Janeiro, San Francisco of Reykjavik. Of één van die vele andere steden waar Baja Bikes deze unieke stedentrips per fiets aanbiedt. 

Baja Bikes biedt geen volledige vakanties aan, maar alleen een fietsttrips ter plekke. Voor zo'n 30 euro per persoon (verschilt per stad) bezoek je met een Nederlandse gids per fiets de stad.

Friday the 28th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2019
Copyright 2012

©