Beste fietstassen, fietskratten en fietsmanden kopen

Hoofdcategorie: Koopadvies

Een goede fiets krijgt nog meer meerwaarde met een bijpassende fietstas, fietsmand of fietskrat. Hier een overzicht van de beste winkels om deze te kopen, de Fietsmand Top 10 en een Fietsmand Keuzehulp.

Giga-Bikes
Fietsmanden, fietskratten en fietstassen met vaak enorm hoge kortingen. Vooral hier kijken als je een fietskrat, fietsmand of fietstas zoekt. Met supersnelle levering.

Fietstas Center (CoolBlue)
Fietstassen, maar ook fietskratten en fietsmanden van topmerken als Basil, Ortlieb, Lew Looxs, Vaude, FasRader en Deuter zijn hier goedkoop te vinden. Groot assortiment, lage prijzen, supersnelle levertijd (voor 23:59 uur bestellen, morgen binnen) en geen verzendkosten!

Bol fietsenwinkel
In de Bol.com fietsenwinkel zijn werkelijk duizende fietstassen, fietskratten en fietsmanden te vinden. Dat komt doordat hier niet allen het aanbod van Bol zelf online te koop is maar ook dat van vele partners zoals fietsenwinkels en andere webwinkels. Kijk hier voor heel veel keuze en de prijzen zijn ook aantrekkelijk.

Fietsenstunt
Ook Fietsenstunt biedt met ruim 1500 manden, tassen en kratten voor op de fiets een enorme keuze. Daarnaast worden er ook flinke kortingen gegeven.

Halfords
Halfords is een bekende winkel voor fietsbenodigdheden. In hun webshop is het aanbod aan fietstassen, fietskratten, fietsmanden en andere fietsaccessoires bijzonder groot en aantrekkelijk geprijsd.

Fietsparadijs
Fietsmanden, fietskratten en fietstassen van topmerken als Abus, Agu, Basil, Beck, Cordo, Klickfix, New Looxs, Wicked en Willex tegen een heel mooie prijs. 

 

Fietstas Keuzehulp

Wat is voor jou de beste fietstas? Dat kun je uitvinden met de Fietstas Keuzehulp van het Fietstascenter. Geef op wat je wensen en eisen zijn en de Fietstas Keuzehulp geeft exact aan welke fietstassen voor jou geschikt zijn. Bovendien vind je hier reviews, gebruikerservaringen en als beste koop aangewezen fietstassen.

 

Fietstas top 10

Wat zijn de beste fietstassen en welke fietstassen zijn het meest populair. Hieronder vind je de Fietstas Top 10. En je kunt nog verder doorbladeren. Klik op de fietstas voor meer informatie.

Saturday the 15th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2018
Copyright 2012

©