Beste fietsendrager kopen

Hoofdcategorie: Koopadvies

Met een fietsendrager neem je je fietsen met de auto overal mee naartoe. Zo kun je ook eens in een heel andere omgeving fietsen. Of de fietsen meenemen op vakantie. Hier kijken we naar de beste winkels voor een fietsendrager, een Fietsdrager Keuzehulp en de actuele Fietsendrager top 10.

Beste winkels om een fietsdrager te kopen

Fietsdragers zijn online bij diverse winkels met hoge korting te kopen. Bespaar veel geld en koop je fietsdrager online. Hier geven we een overzicht van de goedkoopste en beste online winkels die fietsdragers verkopen.

Bol fietsendragers
Via de fietsenwinkel van Bol.com koop je meer dan 500 fietsdragers. Voor gewone fietsen, maar ook voor elketrische fietsen en racefietsen. O.a. van Thule, Uebler, Pro User, Twinny Load, Carpoint, Mottez, Hapro, MovaNext, Bicycle Gear, Menabo en vele andere merken. De levering verloopt deels via Bol.com zelf, deels via gespecialiseerde partners. De prijzen zijn heel aantrekkelijk (vaak korting) en de keuze is enorm.

Giga-Bikes
Giga-Bikes verkoopt met zeer hoge kortingen de fietsendraders van o.a. Atera, Spinder, Peruzzo en Twinny Load. Voor 16:00 uur besteld is de volgende dag al in huis.

Fietsenstunt
Bij Fietsenstunt vind je ruim 160 fietsendragers voor trekhaak, dak of achterklep van onder andere Pro User, Thule en Uebler.

Halfords fietsendragers
Halfords verkoopt online de fietsendragers van Twinny Load, Thule, Pro User en Carpoint.

Coolblue fietsendragers
In deze gespecialiseerde winkel van CoolBlue (voorheen het Fietsdragercenter) vind je diverse goede fietsendragers voor de de achterklep, het dak of de trekhaak. Met interessante kortingen, gratis supersnelle bezorging (voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis) en de mogelijkheid tot bezorging op afspraak in avond of weekend. In het Fietsendrager Center vind je ook veel reviews, gebruikerservaringen en de voordelen en de nadelen van iedere fietsendrager.

Gevoerde merken: o.a. Thule en Yakima.

Heuts
Bij Heuts zijn de fietsendragers van het merk Thule te koop.

 

Fietsendrager top 10

Hieronder vind je de 10 meest populaire fietsendragers en fietsdrager accessoires van dit moment. Je kunt nog verder doorbladeren of gericht zoeken met de Fietsendrager Zoekmachine (gebruik de Zoek knop en druk NIET op enter).

Beste fietsendragers test

Coolblue is een grote online aanbieder van fietsendragers. De experts van hun Fietsdragercenter testen alle fietsendragers uitgebreid. Aan de hand daarvan hebben ze een aantal verschillende fietsendragers als Coolblue's Keuze uitgeroepen. Dit zijn de beste fietsendragers (beste koop) op verschillende gebieden.

Zo is er een beste fietsendrager voor 2 elektrische fietsen, voor 2 gewone fietsen, voor 3 gewone fietsen, voor een racefiets, voor gebruik op een caravan en veel meer. Kijk hierboven bij Coolblue's Keuze voor de beste fietsendragers uit de test.

Saturday the 15th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2018
Copyright 2012

©