Beste fietsstoeltje kopen

Hoofdcategorie: Koopadvies

Kinderzitjes zijn voordelig online te koop bij diverse goede webwinkels. Hierbij een overzicht van de beste online winkels op dit gebied.

FietsstoeltjeNL
Voorstoeltjes, achterstoeltjes, zadels voor op de stang, maar ook windschermen, kussentjes en fietstassen, ze hebben het hier allemaal. Vanaf 100 euro gratis verzonden in Nederland, Belgiƫ en Duitsland. Je vind hier de kwaliteitsproducten van GMG Yepp, Polisport en Bobike.

Giga-Bikes
Koop hier de fietszitjes van o.a. Yepp, Qibbel, Amigo, Maxi Cosi, Bellelli, Polisport, Bobike, M-Wave, HTP en Bicycle Gear met een zeer hoge korting. Interessant!

Bol Onderweg
Bol.com verkoopt meer dan  380 verschillende fietsstoeltjes van alle merken. Zowel achterzitjes als voorzitjes. Gratis thuisbezorgd, gratis retourneren en met de mogelijkheid van achteraf betalen.

Fietsenstunt
Circa 400 kinderzitjes eb bijbehorende accessoires van alle bekende merken. Met heel interessante kortingen.

Fietsstoeltjes bij Halfords
Ruim 100 fietsstoeltjes van onder andere Thule, Yepp, Bobike, Polisport, Steco, Dresco en Simson. Aantrekkelijke prijzen, met mogelijkheid op rekening te kopen (Afterpay).

Fietsparadijs
Hier vind je de fietsstoeltjes van onder andere Bobike, Qibbel en Yepp. Voor 22:00 uur besteld is die dag nog verstuurd.

Fiets-zitje
Fiets-zitje is een specialist op het gebied van het popualire GMG Yepp fietszitjes.

 

Fietsstoeltje top 10

Welke fietsstoeltjes zijn het meest in trek bij de pappa's en mamma's van Nederland? Hieronder zie je de Fietsstoeltjes Top 10. Je kunt nog verder doorbladeren voor nog meer goede fietszitjes.

 

Tuesday the 25th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2018
Copyright 2012

©