Beste bakfiets kopen

Moderne bakfietsen zijn ideaal voor ouders om hun kinderen in te transporteren. Maar ook huisdieren, boodschappen en bagage neem je makkelijk mee op een bakfiets. Hier de beste winkels om voor weinig geld een goede bakfiets te kopen. Je vindt er ook elektrische bakfietsen.

Giga Bikes
Bij Giga Bikes koop je met hoge korting de bakfietsen van o.a. Cangoo, Johnny Loco en Popal. Voor 16:00 besteld, zelfde dag nog verzonden.

Fietsenwinkel
Fietsenwinkel.nl is de grootste online fietsenwinkel van Nederland. Ze staan bekend om hun hoge kortingen. Dat geldt ook voor hun bakfietsen, die je hier goedkoop kunt kopen. Gevoerde merken zijn onder andere Bakfiets.nl, Gazelle en Dolly.

Fietsen Expert
Hier koop je een Cangoo bakfiets met een heel hoge korting. Alle modellen Cangoo bakfietsen, en gratis bezorging. Bovendien kun je bij Fietsen Expert op rekening kopen.

Internet Bikes
Internet Bikes verkoopt bakfietsen met hoge korting en laagste prijs garantie. Het gaat o.a. om bakfietsen van Cangoo, Popal en Johnny Local. Achteraf betalen is mogelijk.

Bol fietsenwinkel
Bol heeft tegenwoordig een online fietsenwinkel, en daarin koop je onder andere bakfietsen van Cangoo, Johnny loco en Popal. De fietsen worden geleverd door fietsenwinkels die een partnership met Bol hebben.

Friday the 28th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2019
Copyright 2012

©