Beste bakfiets kopen

Hoofdcategorie: Koopadvies

Moderne bakfietsen zijn ideaal voor ouders om hun kinderen in te transporteren. Maar ook huisdieren, boodschappen en bagage neem je makkelijk mee op een bakfiets. Hier de beste winkels om voor weinig geld een goede bakfiets te kopen. Je vindt er ook elektrische bakfietsen.

Babboe
Babboe is een topmerk in goede bakfietsen. Zowel elektrische bakfietsen als bakfietsen met pappa/mamma aandrijving. Het zijn prima bakfietsen die toch heel betaalbaar zijn. Op hun eigen website verkopen ze al hun bakfietsen maar ook alle accessoires. Met 5 jaar garantie en service aan huis.

Giga Bikes
Bij Giga Bikes koop je met hoge korting de bakfietsen van o.a. Cangoo, Johnny Loco en Popal. Voor 16:00 besteld, zelfde dag nog verzonden.

Fietsenwinkel
Fietsenwinkel.nl is de grootste online fietsenwinkel van Nederland. Ze staan bekend om hun hoge kortingen. Dat geldt ook voor hun bakfietsen, die je hier goedkoop kunt kopen. Gevoerde merken zijn onder andere Bakfiets.nl, Gazelle en Dolly.

Fietsen Expert
Hier koop je een Cangoo bakfiets met een heel hoge korting. Alle modellen Cangoo bakfietsen, en gratis bezorging. Bovendien kun je bij Fietsen Expert op rekening kopen.

Fiets Uniek
Bij Fiets Uniek kun je terecht voor een bakfiets van een voordelig merk als Troy of Vogue, maar ook voor bakfietsen van o.a. Johnny Loco, Urban Wheelz en Cangoo. Gratis verzending, gratis omruilen en gratis achteraf betalen.

Internet Bikes
Internet Bikes verkoopt bakfietsen met hoge korting en laagste prijs garantie. Het gaat o.a. om bakfietsen van Cangoo, Popal en Johnny Local. Achteraf betalen is mogelijk.

Bol fietsenwinkel
Bol heeft tegenwoordig een online fietsenwinkel, en daarin koop je onder andere bakfietsen van Cangoo, Johnny loco en Popal. De fietsen worden geleverd door fietsenwinkels die een partnership met Bol hebben.

Wednesday the 24th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013
Copyright 2012

©