Beste vouwfiets kopen

Hoofdcategorie: Koopadvies

Op zoek naar een goede vouwfiets tegen een zo laag mogelijke prijs? Hieronder vind je de beste winkels om goedkoop een vouwfiets te kopen en de top 10 van populairste vouwfietsen van dit moment?

De beste winkels om een vouwfiets te kopen

Dahon
het meest toonaangevende merk in vouwfietsen heeft een eigen webshop waarin je het volledige Dahon assortiment vouwfietsen kunt kopen. Ook voor alle onderdelen en accessoires voor zo'n vouwfiets kun je hier terecht. Met gratis bezorging (vanaf 100 euro) van rijklare fietsen. Uitvouwen en fietsen maar!

Fietsenstunt
Ook bij Fietsenstunt vind je de Dahon vouwfietsen, maar dan met een mooie korting. Bovendien worden alle fietsen bij Fietsenstunt rijklaar gratis thuisbezorgd.

MatraBike
Op zoek naar een goedkope vouwfiets? MatraBike levert de vouwfietsen van budget-merken met enorme kortingen. Bovendien worden alle fietsen gratis thuis bezorgd.

Fietsenwinkel NL
Vouwfietsen van Dahon. Vaak met een interessante korting.

123fietsen
Ook bij 123fietsen koop je goedkoop vouwfietsen van Popal. Met gratis bezorging.

Giga-Bikes
De vouwfietsen van onder andere Dino, Silentforce, Popal, Vogue, Fsir, Expert. Abrar, MBM, Anlen, France en Leader met zeer hoge korting. Je betaalt wel bezorgkosten maar die staan in geen verhouding tot de zeer hoge korting die je bij deze online fietsenwinkel krijgt.

Bol fietsenwinkel
Via zijn fietsenwinkel verkoopt Bol.com samen met gespecialiseerde partners vele tientallen vouwfietsen van heel uiteenlopende merken. Je vind er het Dahon assortiment, maar kunt er ook terecht voor een vouwfiets van bijvoorbeeld Bizobike, Vogue, Takashi, Popal, e-4motion, Shinga, Tern of één van de vele andere merken. Zowel elektrische vouwfietsen als gewone vouwfietsen. Gratis bezorgd.

 

Top 10 vouwfietsen

Hieronder vind je de top 10 van vouwfietsen volgens de verkopen van Bol.com.

Saturday the 15th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2018
Copyright 2012

©