Beste winkels om keukenapparatuur te kopen

Ben je op zoek naar goede keukenapparatuur tegen een lage prijs? Kijk dan hiernaast bij de beste elektronicawinkels. Dit zijn giganten in elektronica die tegen lage prijzen Hieronder lichten we er een paar winkels uit die veel keukenapparatuur verkopen.

AO
In Engeland is AO de grootste aanbieder van huishoudelijke apparaten. Nu zijn ze ook in Nederland actief met een Nederlandse webwinkel waarin je alle keukenapparatuur kunt vinden. Je kunt bij AO terecht voor een vaatwasser, koelkast, vrieskist, kookplaat, afzuigkap, magnetron, oven of fornuis. Allemaal tegen lage prijzen, met gratis bezorging en met de mogelijkheid om tot 14 dagen achteraf te betalen.

CoolBlue
CoolBlue is een bijzonder informatieve webwinkel die naast goede apparatuur tegen lage prijzen ook veel informatie levert. Dit alles om je het kiezen makkelijk te maken. Bovendien bezorgd CooBlue alles supersnel 7 dagen in de week gratis thuis, zelfs op zondag.

Wehkamp
Wehkamp levert alles voor in de keuken. Ook alle apparatuur (inbouw of losstaand). Achteraf betalen kan.

Media Markt
Een bekend adres voor elektronica, ook voor in de keuken. Media Markt bezorgt alles gratis thuis dus ga niet zelf lopen slepen.

Bol
Ook je keukenapparatuur koop je bij Bol.com. Veel keuze en gratis thuisbezorgd vanaf 20 euro (een bedrag dat je bij keukenapparatuur meestal wel haalt). Achteraf betalen is mogelijk.

Coolsound
Coolsound is een online superstore in elektronica die veel meer levert dan "sound" alleen. Je vindt er bijvoorbeeld ook alle soorten keukenapparatuur. Vaak met hoge kortingen.

Zie ook

 

Wednesday the 20th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2019
Copyright 2012

©