Beste winkels om foto's af te laten drukken

Foto's laten afdrukken doet bijna iedereen tegenwoordig via internet. Dat is reuze makkelijk en heel goedkoop. Meer dan 7 cent per afdruk hoef je nooit te betalen en ook het "opsturen" van de foto's gaat heel eenvoudig. Deze kun je via een gratis door de fotoservices aangeboden programma uploaden, of je laat ze uit Facebook halen. Hieronder de beste en goedkoopste van deze online fotoervices.

Als richtprijs hebben we de prijs per afdruk aangegeven. Er zijn echter regelmatig acties waarbij (vooral bij grotere hoeveelheden) extra kortingen gegeven worden op de afdrukken.

Webprint (vanaf 7 cent per afdruk)
Webprint is al diverse malen verkozen tot de fotoafdrukdienst met de beste prijs/kwaliteit verhouden. De foto's worden tegen een heel lage prijs geprint op Fujicolor Crystal Archive Paper Supreme fotopapier.

50 gratis fotoafdrukken voor nieuwe klanten bij Pixum!

Hema (vanaf 8 cent per afdruk)
Laat je foto's goedkoop afdrukken via de Hema website. Dat kan door ze te uploaden via de speciale software, maar ook direct vanuit Facebook of Instagram.

Pixum (vanaf 9 cent per afdruk)
Pixum is één van de beste specialisten op het gebied van afdrukken van foto's. Alle wordt op hoogwaardig fotopapier afgedrukt. Daarnaast optimaliseren ze ieder motief op kleur met de automatische beeldcorrectie (DPO). Bij Pixum kun je de foto eventueel van een witte rand voorzien.

Wednesday the 5th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2019
Copyright 2012

©