Beste wasmachine kopen

Op zoek naar een nieuwe wasmachine? Wees slim en koop deze via internet. Dat is veel goedkoper dan bij de lokale elektronicaboer.Hier alle informatie voor bij het kopen van een goede wasmachine tegen de laagste prijs zoals de goedkoopste winkels, de wasmachine top 10 en wasmachine keuzehulp en de best geteste wasmachines.

De beste wasmachine winkels

De beste winkels om een wasmachine te kopen vind je hieronder. Deze winkels hebben het beste assortiment, hanteren de laagste prijzen en bezorgen gratis thuis. Ook kun je meestal achteraf betalen.

 Bovenstaande links brengen je direct naar hun assortiment wasmachines.

 

Wasmachine Keuzehulp

Weet je nog niet welke wasmachine je gaat kopen? Probeer dan eens de Wasmachine Keuzehulp van Coolblue. Je kunt aangeven aan welke eisen je wasmachine moet voldoen en krijgt dan een overzicht van geschikte wasmachines. En niet alleen prijzen en specificaties, maar ook reviews, voordelen, nadelen en ervaringen van gebruikers van de wasmachine.

 

Wasmachine top 10

Welke wasmachines worden het meest door andere mensen gekocht? Hieronder vind je een top 10 van wasmachines die momenteel het meest gewild zijn.

Beste wasmachines uit de test

Wat zijn de beste wasmachines die je kunt kopen? Alleen de beste wasmachine voor een bepaald type gebruik krijgt de titel Coolblue's Keuze. Dit is een Beste Koop (beste prijs / kwaliteit verhouding) gebaseerd op wasmachine testen uitgevoerd door experts. Hier vind je al deze beste wasmachines uit de test.

Andere relevante informatie

 

Tips wasmachine kopen

Ben je toe aan een nieuw wasmachine. Links van dit artikel vind je een overzicht van de beste online elektronicawinkels. Deze winkels bieden goede wasmachines aan tegen vaak opmerkelijk goedkope prijzen. Het aanbod is echter zo groot dat het lastig kiezen is. Daarom hebben we hier wat tips voor je die je kunnen helpen om de juiste wasmachine te kiezen.

Wasmachine of wasdroogcombinatie?
De eerste keuze die je dient te maken is of je kiest voor een wasmachine die alleen kan wassen, of een wasmachine die ook dienst doet als wasdroger, een zogenaamde wasdroogcombinatie. De voordelen van een wasdroogcombinatie zijn duidelijk. Je hoeft maar één apparaat te kopen en te plaatsen. Let er wel op dat een wasdroogmachine vaak de helft minder kan drogen dan kan wassen. Dat betekent dat je er tussendoor toch was uit moet halen, of je moet een half wasje draaien. Let dus bij het kopen van een wasdroogcombinatie op de maximale beladingscapaciteit van zowel de wasmachine als de wasdroger.

Ook een gewone wasmachine moet natuurlijk drogen. Je wilt de was niet kletsnat uit de wasmachine krijgen. Hoe droog de was in de wasmachine wordt hangt voor een groot deel af van het toerental. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de wasmachine komt.

Voorlader of bovenlader
Een andere belangrijke keuze bij een wasmachine is die tussen een bovenlader en een onderlader. Als je een wasmachine en een aparte wasdroger bovenop elkaar wilt plaatsen heb je twee voorladers nodig. Een voorlader gebruikt bovendien minder water en dus ook minder stroom om het op te warmen.

Energieverbruik van een wasmachine
Wasmachines gebruiken veel energie, en jagen je stroomkosten dus op. Een zuinige wasmachine is daarom interessant. De wasmachines worden onderverdeeld in de energieklassen, A t/m G. Omdat de wasmachines steeds zuiniger worden zijn daar de energieklassen A+, A++ en  A++ aan toegevoegd. A+ is 10% zuiniger dan A,  A++ en A+++ wel 30%. Maar ook dat is niet meer toereikend. Je hebt nu al wasmachines met een energieverbruik van A+++ 30%. Deze zijn 30% zuiniger dan A+++. Een wasmachine met alleen A is al een energieverspiller.


Beste wasmachine kopen
Qua populariteit steken Miele wasmachines boven de rest uit gevolgd door Bosch wasmachines en Samsung wasmachines en op enige afstand AEG, LG en Bauknecht. En Indesit, Zanussi en Beko zijn goedkope maar goede merken voor een goedkope wasmachine.

Waar koop je deze wasmachines?
Linksboven dit artikel vind je een lijst met beste online elektronicawinkels. Deze winkels verkopen vrijwel allemaal goede en relatief goedkope wasmachines van bovenstaande merken.

Monday the 22nd. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2018
Copyright 2012

©