Elektrische apparaten achteraf betalen

Hoofdcategorie: Koopadvies

Elektrische apparatuur, of dat nu een televisie, een wasmachine, een vaatwasser, een camcorder, een koelkast of een stereo-set is, is een behoorlijke uitgave. Daarom is het goed te weten dat er winkels zijn waar je achteraf per acceptgiro of via een regeling koop op afbetaling kunt betalen. Het is goed te weten dat je dus niets vooraf hoeft te betalen. Hieronder een overzicht van de beste winkels waar je elektrische apparatuur kunt kopen en achteraf kunt betalen.

Otto
Otto levert alle soorten elektronica op rekening. Je kunt er o.a. betalen per acceptgiro of achteraf in termijnen. Audio,video, computers, elektrisch gereedschap, huishoudelijke apparatuur, Otto heeft het allemaal.

Wehkamp
Wehkamp biedt alle apparatuur op het gebied van elektrische apparatuur. Een nieuwe televisie, een blu-ray speler, een koelkast, een wasmachine, audioapparatuur, ze hebben alles in overvloed. Duizenden modellen van alle merken tegen scherpe prijzen. Met goede regelingen om achteraf te betalen. Dit kan zonder meerkosten achteraf of op afbetaling. Dat laatste kost natuurlijk wel geld. De verzending is gratis (vanaf 20 euro).

Bol
Bij Bol kun je zonder meerkosten achteraf betalen. Dat kan op rekening, je dient dan binnen 14 dagen per iDeal te betalen.. Vanaf 20 euro gratis verzending.

BCC
Bij BCC is betalen per acceptgiro of Afterpay niet mogelijk, maar je hebt wel de mogelijkheid het volledige bedrag tegen extra kosten af te lossen in 48 maandtermijnen.  Met gratis verzending.

Media Markt
Betalen kan bij Media Markt achteraf in termijnen met Media Markt Betaalgemak. Met gratis verzending.

Kijkshop
Ook bij Kijkshop kun je veel elektronica kopen. Je kunt daar achteraf betalen met Afterpay. Verzending is gratis vanaf 30 euro.

AO
Bij AO koop je huishoudelijke apparaten zoals koelkasten, wasmachines en ovens. Je kunt deze via Klarna Factuur tot 14 dagen achteraf betalen. AO is de grootste aanbieder van huishoudelijke apparatuur in Engeland en nu ook met een Nederlandse webwinkel in Nederland actief.

Thursday the 14th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013
Copyright 2012

©