Beste soundbar kopen

Op zoek naar een goede soundbar tegen de laagste prijs? Hieronder vind je de beste winkels om een soundbar te kopen. En daaronder krijg je als bonus de top 10 van meestverkochte en beste soundbars van dit moment.

Bol Televisiewinkel
Bol.com levert meer dan 100 verschillende soundbars in hun speciale televisie-shop. Dat doen ze samen met gespecialiseerde partners als Plasmadiscounter, 777, Marreg en AC Elektro. Je vind hier soundbars van alle merken en voor iedere televisie. Gratis thuisbezorgd.

Homecinema Center
Ook Coolblue heeft zijn eigen homecinema winkel met onder andere meer dan 60 soundbars en soundplates van alle bekende merken. Binnen 24 uur zonder extra kosten thuisbezorgd.

Media Markt
Het zal je niet verbazen, maar ook bij de Media Markt vind je vele soundbars. En ook hier leveren ze alle grote merken en wordt de soundbar gratis thuisbezorgd. In de Media Markt webshop is het aanbod aan soundbars en soundbases groter dan in welk filiaal dan ook.

BCC
BCC levert soundbars van Samsung, Philips, Bose, JBL, Yamaha, Sonos, HEOS, Harman Kardon, Sony en andere topmerken. Ook hier is het online aanbod veel groter dan in de winkel. Met ook nog eens interessante kortingen en gratis bezorging. Met laagste prijs garantie.

Wehkamp elektronica
Wehkamp is een winkel waaraan je misschien minder snel denkt als je een soundbar zoekt, maar ook Wehkamp heeft vele tientallen soundbars in het assortiment en biedt deze vaak met interessante kortingen aan. Hier kun je terecht voor onder andere een soundbar van Denon, LG, Harman Kardon, JBL, Bose, Panasonic, Philips, Sonos. Samsung, Yamaha of Sonos.


Soundbar top 10

Welke soundbar kopen andere mensen? Hieronder vind je de top 10 van meest verkochte soundbars van dit moment.

Monday the 22nd. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2018
Copyright 2012

©