Beste domotica kopen

Onder domotica wordt alle huisautomatisering verstaan. Een ander woord voor domotica is smart home. Domotica kan met o.a. met verlichting, verwarming en bewaking te maken hebben. De elektronica in huis kan worden geprogrammeerd en meestal ook van afstand (smartphone, internet) worden bediend.

Hieronder vind je de beste (online) winkels die domotica leveren.

Domotica Expert
Dit is de domotica-winkel van Coolblue. Hier vind je vooral slimme thermostaten, slimme lampen, slimme stekkers, alarmsystemen, rookmelders, deurbellen en IP-camera's. Alles voor een smart home. Gratis thuisbezorgd.

50Five
Slimme thermostaten, slimme verlichting, slimme beveiligingssystemen, slimme bewateringssystemen voor de tuin. als het slim moet zijn kan 50Five het leveren! 50Five is een echte domotica specialist. Hier koop je niet alleen het nieuwste van het nieuwste, maar 50Five blinkt ook uit in service, advies en hulp.

Media Markt domotica
Media Mart verkoopt via zijn webshop heel veel domotica. Slimme aparatuur voor klimaatregeling, beveiliging, slimme lampen en schakelaars. Gratis thuisbezorgd.

HA Shop
Bij de HA Shop (Home Automation Shop) vind je alles voor je smart home. Programmeer het energiebeheer, de verlichting, de beveiliging, de zonwering, de gordijnen, de verwarming, de airco, de intercom, en veel meer met alles dat je bij de HA Shop koopt. Bestelingen boven de 40 euro worden gratis afgeleverd.

Bol domotica
In de domoticawinkel van Bol.com vind je vele honderden domotica-producten. Verlichting, beveiliging, thermostaten, rookmelders, slimme stekkers en nog veel meer slimme huiselektronica. Gratis bezorgd vanaf 20 euro.

Somfy Smart Home
Bewaking, zonweringen, verlichting, verwarming, garagedeur, toegangshek, rolluiken, elektrische apparatuur, allees is met een app te bedienen bij de apparatuur van Somfy. Hier vind je al hun producten.

Home Wizard
Bestuur je hele huis met je tablet, smartphone of computer met alles dat je bij Home Wizard koopt. HomeWizard is door Vereniging Eigen Huis uitgeroepen tot het beste domotica systeem. Op het basissysteem kun je alles aansluit, van de thermostaat en verlichting tot aan de gordijnen en de garagedeur.

Conrad domotica
Ook veel domotica bij Conrad. Alle domotica-producten van de bekende merken zijn hier te vinden. Gratis bezorgd vanaf 35 euro.

Wednesday the 5th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2019
Copyright 2012

©