Gratis je auto laten taxeren en eventueel verkopen

Hoofdcategorie: Koopadvies

Wil je weten wat je auto waard is? Dan kun je deze gratis laten taxeren via onderstaande site(s). Indien ze je auto op een aantrekkelijk bedrag taxeren kun je deze ook aan deze bedrijven verkopen. 

WijKopenAutos
Onderdeel van de Europese marktleider op het gebied van waardetaxaties en het inkopen van gebruikte auto's. Taxeren is gratis en kan op twee manieren. De eerste manier is door het kenteken in te voeren op hun website. Dit is een globale taxatie waarbij geen rekening gehouden kan worden met de staat van de auto. De tweede manier is via een echte taxatie door een expert op één van de taxatiepunten van WijKopen Autos. Ook dit is gratis!

Auto Vendi
Ook Autovendi kan je auto gratis en vrijblijvend voor je taxeren. Bevalt de taxatie je, dan kun je de auto voor dat bedrag aan Autovendi verkopen. Je zit nergens aan vast en Autovendi is 100% gratis. Je krijgt een goede taxatie tegen een eerlijke prijs die gegarandeerd is. Autovendi gaat vervolgens niet meer afdingen.

OSW
Meldt op OSW je auto aan, en je krijgt binnen 24 uur een vrijblijvend bod op je auto. Een makkelijke manier om snel je auto tegen een marktconforme prijs te verkopen . OSW koopt zo ook motorfietsen, boten, campers en caravans.

Ik wil van mijn auto af
De meest bekende site om eenvoudig online je auto te verkopen. Maar wist je dat dat ook kan voor je motorfiets of caravan?

 

wij kopen autos

 

 

Monday the 18th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013
Copyright 2012

©