Een auto leasen

Hoofdcategorie: Koopadvies

Je kunt een auto kopen maar ook leasen. Dat kan, ook voor particulieren, heel interessant zijn. Kijk maar op onderstaande sites. 

Mijn Domein Auto (particulieren, ZZP, ondernemers)
Private lease bij Mijn Domein Auto is heel voordelig. Dat komt omdat de auto kan worden voorzien van reclame. Je huurt een auto die is voorzien van reclame tegen een gereduceerd tarief, inclusief motorrijtuigbelasting, verzekering, reparatie, onderhoud en internationale pechhulp. Keuze uit diverse modellen van Ford, Fiat, Kia, Renault, Peugeot, Citroen, Seat en Volkswagen. Leasen zonder reclame kan ook. 

Mobility Service Finance (bedrijf, ZZP)
De Mobility Service Finance biedt een heel aantrekkelijke lease-constructie voor ZZP'ers, starters, ondernemers en bedrijven). Een geen gezeur lease. Binnen een dag geregeld.

Leaseplan (particulier, ZZP, bedrijven)
De bekende leasemaatschappij Leaseplan heeft een lease aanbod voor iedereen. Private lease voor particulieren, en zakelijke lease voor bedrijven, ondernemers en ZZP'ers. Je kunt er ook occasions van maximaal 3 jaar oud leasen, dat scheelt flink in de kosten! Kijk op Leaseplan voor alle mogelijkheden en prijzen.

Monday the 18th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013
Copyright 2012

©