Beste dashcam kopen

Hoofdcategorie: Koopadvies

Steeds meer auto's worden voorzien van een dashcam. Hieronder vind je de beste winkels om online een dashcam te kopen. Al deze winkels hebben een groot en breed aanbod aan dashcams die tegen lage prijzen worden verkocht.

Videocamerashop (Coolblue)
In de Videocamerashop van Coolblue vind je vele tientallen dashcams. Onder andere van de merken BlackVue, Nextbase, Garmin, DOD, Mio, Transcend, Thinkware, Salora, Rollei, Kenwood, iROAD, Denver, Blacksys en meer. Met een goede productvinder en altijd gratis bezorging de volgende dag.

Bol videocamerawinkel
In de videocamerawinkel van Bol.com vind je meer dan 250 dashcams die worden aangeboden door Bol en vele gespecialiseerde aanbieders van auto-elektronica en camera's. Je vindt hier alle mogelijke merken. De dashcams worden gratis thuisbezorgd.

Media Markt online
In de online winkel van Media Markt vind je dashcams van onder andere Nextbase, Mio, Salora, Asus, Rollei, Smartwares en Kenwood. Met gratis bezorging en de mogelijkheid van achteraf betalen.

CameraNu
Bij deze camera-specialist zijn ook veel dashboard camera's te vinden. Onder andere van de merken Blackvue, Dod, Transcend, Thinkware, Salora, K├Ânig, Kenwood en Denver. Gratis snelle bezorging, soms zelfs nog dezelfde dag.

Conrad
Bij Conrad koop je online de dashcams van onder andere Blaupunkt, DNT, Aiptek, Lamax, Garmin, Denver, Transcend, Gembird, Philips, Rollei, Ednet, Mio, Blacksys, TrueCam, Yi, Logilink en Braun. Veel merken en dashcams die je in andere Nederlandse winkels niet vindt. Gratis thuisbezorgd (vanaf 35 euro).

Wehkamp Elektronica 
Wehkamp heeft een bescheiden aanbod aan dashcams. Hier kun je met vaak hoge korting een dashboard camera van bijvoorbeeld Salora, Nextbase, Mio, Garmin of Kenwood kopen.

Foka
Foka is een specialist in camera's. Via hun webwinkel verkopen ze dashboard camera's van merken als DOD, Denver, Salora, Rollei, Thinkware en MIO. Met laagste prijs garantie en gratis bezorging vanaf 50 euro.

 

Dashcam top 10

Wat zijn de beste dashcams? En welke dashcams worden het meest verkocht? Hieronder vind je de Dashcam Top 10 (bron: Bol.com). Klik op de naam of foto van een dashcam voor meer informatie, of gebruik het zoekveld om zelf je ideale dashcam te zoeken.

 

Wednesday the 13th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013
Copyright 2012

©