ZZP belastingaangifte voor 60 euro

Publicatiedatum

Als ZZP'er kun je nu voor slechts 60 euro een online belastingaangifte doen. Inkomstenbelasting, inclusief winstaangifte en afschrijvingen, inclusief aangiftepartner, inclusief ondersteuning. Kortom de hele jaarlijkse aangifte, waarbij de gezamenlijke posten optimaal over de partners worden verdeeld. En er wordt meteen gekeken of je recht hebt op toeslagen en kortingen.

Kortom, via de online software van Bokkz doe je zelf een belastingaangifte zoals een belastingadviseur deze ook voor je zou doen, maar dan voor slechts een fractie voor de prijs. Natuurlijk moet je er wel wat meer werk zelf voor doen, maar dankzij de duidelijke uitleg en heldere invoerschermen is het invoeren via Bokkz veel makkelijker dan de software van de Belastingdienst.

Bovendien is Bokkz helemaal op de gebruiker gericht. Het programma vertelt je op welke toeslagen en kortingen. je recht hebt en zorgt voor de voor jou beste verdeling van de posten tussen jou en je aangiftepartner. Dat is iets dat het programma van de belastingdienst niet biedt.

Daarnaast geeft Bokkz zijn klanten ook nog eens gratis antwoord en advies bij vragen en bezwaar.

En dat allemaal voor slechts 25 euro (particulier) of 60 euro (ZZP'er) inclusief de aangifte van je fiscaal partner.

Vooral voor ZZP'ers is dit interessant omdat hun aangifte inkomstenbelasting normaal toch wat ingewikkelder is. Het Bokkz programma helpt je er echter doorheen, via begrijpelijke vragen waarbij alles aan bod komt. MKB-winstvrijstelling wordt automatisch berekend, met zelfstandigenaftrek, startersaftrek en investeringsregelingen wordt rekening gehouden.

De gegevens van de Belastingdienst kunnen in het programma worden ingelezen, en de aangifte kan ook direct vanuit het programma naar de Belastingdienst worden gestuurd.

Saturday the 26th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013
Copyright 2012

©