Beste kunstkerstboom kopen

Hoofdcategorie: Koopadvies

Wil je voordelig een goede kunstkerstboom kopen? Kijk dan eens bij onderstaande winkels. Deze webshops bieden de beste bomen voor het minste geld.

Kunstkerstboom voor jou
Kunstkerstbomen, kerstkransen, kerstboommanden, verlichting, versiering en veel meer. Met minimaal 20% korting, en meestal 50% korting of meer. De kerstbomen worden gratis verzonden in Nederland en Belgiƫ.

KerstwinQel
Kunstbomen, kerstverlichting, kranzen en meer kerstversiering tegen bodemprijzen. De bomen zijn van A-merken als Black Box, Triumph Tree, Startree en Everlands. Hele veel keuze, heel veel korting! En gratis verzending.

Kerstbomenwinkel
Een specialist in kunstkerstbomen. De mooiste kunstkerstbomen worden razendsnel geleverd. Boven de 50 euro worden er geen verzendkosten berekend en onder de 50 euro zijn deze laag. Je kunt ook achteraf betalen. Je koopt hier kunstkerstbomen met en zonder verlichting van merken als Black Box en Triumph Tree.

Bol kerstbomenwinkel
Bol verkoopt samen met gespecialiseerde partners in de Bol kerstbomenwinkel alle soorten kerstbomen. Niet alleen kunstbomen, maar ook echte kerstbomen! De collectie kunstkerstbomen bestaat uit wel meer dan 800 verschillende modellen! Hier vind je dus alle soorten kunstbomen, kaal maar ook, met lampjes en met versieringen. Kerstbomen met accu, hangende kerstbomen, gekleurde kerstbomen en veel meer bomen. Alle topmerken, maar ook minder bekende merken. En gratis thuisbezorgd.

Warentuin
Kunstkerstbomen van Triumph Tree en Black Box, maar ook van minder bekende merken als Tel International, Top Quality Trees, OWN en Decoris. Alles tegen heel lage prijzen en gratis thuisbezorgd boven de 20 euro.

Wehkamp Kerst
Wehkamp heeft heel mooie kunstbomen van het merk Blackbox in hun assortiment. Dat zijn levensechte kerstbomen die relatief weinig geld kosten. De goedkoopste kunstkerstboom kost ongeveer 12 euro, een grote levensechte kunstboom heb je al voor minder dan 40 euro. Wehkamp heeft ook kerstbomen met lichtjes. De draadjes van de verlichting is onzichtbaar in de takken weggewerkt. 
Bestellingen boven de 20 euro worden gratis bezorgd.

Bol
Bol.com heeft een enorm assortiment kunstkerstbomen. Ze hebben de volledige collectie van de topmerken Blackbox en Triumph Tree, maar ook de kerstbomen van HHCP. Kerstbomen worden gratis thuisbezorgd (vanaf 20 euro) en betalen kan achteraf. Veel interessante kortingen!

Xmasdeco
Xmasdeco verkoopt naast de gebruikelijke kunstkerstbomen met en zonder verlichting, ook complete pakketten bestaande uit kunstkerstbomen, verlichting, ballen, slingers en andere decoratie. Zo koop je een optimaal versierde boom zonder moeite. Kijk op de Xmasdeco site voor al deze bomen.

Blokker
Ook via de de webshop van Blokker worden online veel kunstkerstbomen verkocht. Blokker levert kerstbomen van de merken Blackbox, National Tree Company, Nordic Collection en Konstmide. Gratis thuisbezorgd boven de 25 euro.

Sunday the 22nd. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013
Copyright 2012

©