Beste servies en bestek kopen

Hoofdcategorie: Koopadvies

Een mooi servies is een waardevol bezit, maar soms ook een grote uitgave. Daarom hebben we hier een overzicht van de beste winkels waar je voordelig mooi serviesgoed en bestek kunt kopen.

Bol servies
Meer dan 14.000 artikelen op het gebied van servies! Alle soorten borden, schalen en kommen.

Lil
De woonwinkel LIl levert alles op het gebied van servies, bestek en ander eetgerei. Lage prijzen, een heel groot aanbod, gratis verzending (vanaf 20 euro), snelle levering (voor 23:00 uur bestellen, volgende dag al in huis), gratis retourneren, kopen op rekening (Klarna) en 30 dagen bedenktijd.

Bol bestek
Meer dan 3.000 artikelen! Lepels, vorken en messen, maar ook besteksets, slabestek, visbestek, kinderbestek, taartscheppen, pizzamessen, kaasmessen en veel meer. Een enorme keuze!

Serviesstore (CoolBlue)
Complete serviezen maar ook losse borden, bekers, kommen, schalen, glazen en mokken. Zoek je een speciaal soort bord, beker, schaal of glas dan kun je deze hier vast vinden. Alles wordt bovendien binnen een dag gratis thuisbezorgd.

Bestek Store (CoolBlue)
Zoals CoolBlue een speciaalwinkel in serviesgoed heeft (zie hierboven) zo hebben ze ook een Bestek Store met daarin alle soorten bestek. Complete bestek-sets en kinderbestek, maar ook speciale lepels, messen en vorken. Ook voor tafeltextiel kun je hier terecht. Alles wordt zonder bezorgkosten binnen een dag geleverd.

Wehkamp
Het bekende online warenhuis Wehkamp heeft volop serviesgoed in de aanbieding. Los serviesgoed, maar ook complete serviezen. In alle prijsklassen, de keuze is enorm. Dat geldt ook voor het bestek. Lage verzendkosten en al vanaf 20 euro gratis thuisbezorgd.

Fonq
Fonq is een online warenhuis dat gespecialiseerd is in woonartikelen. Hier vind je dan ook een ruim assortiment aan serviesgoed en bestek. Het betreft vooral losse borden, bekers, e.d.

Cook & Co
Cook & Co (eigendom van de Blokker holding) is een winkel voor kookliefhebbers. In de webshop van Cook & Co kun je terecht voor de nieuwste, handigste en mooiste keukenaccessoires en kookbenodigdheden maar ook voor mooi servies en bestek. Cook & Co levert snel (voor 21:00 uur besteld, die dag nog verzonden) en goedkoop (lage verzendkosten, boven de 50 euro zelfs gratis) in Nederland en Belgiƫ.

Otto
Ook heel veel bestek en servies bij Otto. Alles dat je maar zoekt. Lage prijzen en de mogelijkheid achteraf te betalen.

 

Sunday the 22nd. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013
Copyright 2012

©