Beste sites om een vakantiehuis te huren

Hoofdcategorie: Koopadvies

Ben je op zoek naar een leuk vakantiehuis voor een weekendje weg of een korte of langere vakantie? Hier vind je de beste sites voor het huren van een vakantiehuisje, bungalow of andere vakantiewoning zoals een apartement, cottage of villa.

BungalowNet
Vakantiehuisjes in heel Europa, op vakantieparken maar ook van particulieren. Zonder tussenkomst van een reisbureau of andere organisatie dus vaak erg voordelig! Niet alleen bungalows (zoals de naam doet vermoeden) maar ook villa's en appartementen.

Interhome
Interhome is al sinds 1965 een specialist op het gebied van verhuur van vakantiehuizen, chalets en (stads)appartementen met inmiddels een aanbod van 34.000 accommodaties in 32 landen.

Voordeeluitjes
Met hoge korting naar een bungalowpark? Dat kan met Voordeeluitjes, een specialist in korte vakanties met korting. Veel bungalowparken in Nederland, maar ook in het buitenland.

CenterParcs
CenterParcs is HET adres voor een luxe bungalowvakantie. Prachtige parken met mooie zwembaden en heel veel andere voorzieningen. Niet alleen in Nederland, maar ook in Belgiƫ, Frankrijk en Duitsland. Het zijn niet de goedkoopste bungalowvakanties, maar CenterParcs heeft altijd heel interessante aanbiedingen. Kijk maar bij bovenstaande link.

Pierre & Vacances
Pierre & Vacances is de Franse Center Parcs. Ze hebben vele vakantieparken in Frankrijk, Spanje, Portugal en Kroatiƫ. Kijk hier voor heerlijk luxe vakantiehuisjes in die landen.

Tuesday the 24th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013
Copyright 2012

©